category

A szökött robot jótékonysági ruházati márka

Alexander rendkívül jó e -mailt készített nekem, amelyben mindent elmondott nekem a csapatával, a Runaway Robot Charity márkával együtt létrehozott munkájáról. Segítsen az embereknek kevésbé áldottnak, mint ő. Rendkívül örülünk annak, hogy elmondhatjuk neked, hogy ő egyike azoknak, akik úgy döntöttek, hogy feltárják kétségeit, és elégedetlenséggel járnak azzal, hogy pontosan hogyan mennek a dolgok, amikor megpróbálják a sajnálatos boldogabb és egészségesebbé tenni.
A Runaway Robot hozzájárul a bevételeihez azoknak a szervezeteknek, amelyek segítenek az élelmiszerek, oktatás vagy akár hangszerek számára az alul privilegizált gyermekek számára. Más szervezetek közé tartozik az erdőirtás elleni küzdelem, valamint a CANER kutatás segítése. A jótékonysági márka nemrégiben mutatták be ezen a héten, valamint a projekt elindításához, a Facebookon mindenkit arra kérnek, hogy adja meg a „kabalája” nevét – itt közzéteheti az ajánlásait, hogy lehetőséget kapjon a legelső pólóik megnyerésére A száj nélküli robot. A verseny október 24-én ér véget, amikor minden rajongó kedvezményes kuponot kap az előzetes eladáshoz.

Ami a tee ing részleteit illeti, hagyom, hogy Alexander sokkal többet mondjon róla:
„A hím/unisex pólók két színben kaphatók, fekete és mély réce, valamint a vászonból származó pólókra nyomtathatók. A nők pólójának „V” van, nagyon puha, valamint a hölgy társából, Bella -ból származik. A nőstény pólók színválasztéka közé tartozik a Sötét Heather Grey és a Navy.
Az árak változatossága mindegyike 13–18 USD. A nyomtatás rendkívül magas színvonalú (a ThreadBird által készített) annak biztosítása érdekében, hogy a póló légzőképessége fenntartható legyen a nyomtatásban. Ez szintén megakadályozza, hogy a stílus a szárazabb elindulást követően repedjen, hogy a stílus integritása a lehető leghosszabb ideig fenntartható legyen. ”

Úgy gondolom, hogy már közzéteszi a verseny fogalmait, így hagyom, hogy innen vegye be, és ezt a hihetetlen munkakéntességet is megtegye, és elterjeszti a szót.

Kellékek a kiszabadult robot jótékonysági márka mögött álló embereknek!

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *