Uncategorized

Függetlenség napja-Teljesen ingyenes designer csomag

Az önbizalom napja-Teljesen ingyenes vektorok és ikonok
Július 4 -én egyre javulnak, és így dolgoztunk. Az önbizalom napja egy nemzeti ünnep, amelyet hazafias kijelzők jelölnek, ezért úgy döntöttünk, hogy olyan csomagot készítünk, amely segít egy jó üzenet kölcsönhatásában, valamint egy rendkívül gazdag kultúrát ünnepel. Készítettünk egy csomagot teljesen ingyenes önbizalom napi vektorokból, valamint ikonokból, amelyeket felhasználhat az önbizalom napi projektjében.
A köteg 4 vektorot tartalmaz, amelyek az USA zászlójának aspektusait tartalmazzák. Ha innovatív a zászlóval, nem egyszerű, ezért a legjobb fogalmakat választottuk, amelyeket felfedezhetünk. Ide tartoznak egy sokszögű szerkezeti zászló, amely igazán szépnek tűnik, a függetlenség napjának hatszögletű háttere az Egyesült Államok zászlójának színekkel, amelyeket promóciókhoz, szórólapokhoz, nyomatokhoz és egyéb mintákhoz használhatunk. Hasonlóképpen van egy divatos betűkészlet, amelyet július 4 -én használunk testreszabott formájú háromszög absztrakt háttérrel, valamint egy hatalmas csillaggal ellátott grunge háttérrel.
Az USA nemzeti szimbólumok ikoncsomagja a következőket foglalja magában: történelmi szimbólumok, emblematikus ételek, italok, állatok, kiegészítők, emblémák, szalagok stb. Tökéletes a függetlenség napi projektjeihez.
Az összes vektor, valamint az ikoncsomag teljesen ingyenesen letölthető a Vector Open Stock -ból. Kattintson az alábbi képekre, hogy közvetlenül a letöltési oldalra menjen.

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *