category

8 dolog, amit Tony Gorga nem tud online online nélkül

Vizsgáljuk meg Tony Gorga EDC -jét

A Daily Bring (a.K.A. EDC) világa izgalmas számomra. Úgy tűnik, hogy ezek a videók őrülten jól teljesítenek a YouTube-on, és egészen a közelmúltig nem volt koncepcióm, hogy egész csatornák voltak arra, hogy az emberek által magukkal hozza az emberek. De ott vannak. Tehát a megosztás szellemében itt van, amit hozok magammal és miért.

Mindenkaros

Az utóbbi években végül egy kicsit OCD voltam a rendetlenségről. Hasonlóképpen nem szeretem a futást, és azt kérdezem, hogy „hol vannak a járművek?”, Amikor elkerülhetetlenül későn vagyok az ajtón, hogy csökkentsem a gyermekemet a napköziban. Annak megakadályozása érdekében, hogy a lehető legnagyobb mértékben az összes EDC-t pontosan ugyanazon helyen tartom-ez a bőr fogás. Ez a ház bejáratában van, és azt is csökkentem, hogy bármit is belépek

A BOLT

Keresse meg az egyedi gyártású férfi ruházat, valamint a kiegészítők gyűjteményét

FEDEZD FEL

Kocsi kulcsok

x

15 sok fontos kiegészítő a férfiak számára

További videók

0 másodperc 9 perc, 51 másodperc

Következö
10 azonnali és egyszerű férfi stílusfrissítés
05:10

Élő
00:00
09:51
09:51

Noha Detroiton kívül nőttem fel, soha nem voltam „autófickó”. Az utóbbi években azonban egy kicsit sokkal inkább a formába, a funkcióba és a formatervezésbe kerültem. 2020-ban felfedeztem egy kivételes ajánlatot egy rendkívül alacsony mozdulatú Audi A4-en, és rá kellett lépnem. Noha ez nem a „családi autó”, kivételes út volt. Funkcionális, kényelmes, valamint a turbó rengeteg PEP -t biztosít a hátsó út kezeléséhez. Noha az online, ahol online nem kapok, nem sok hó, rendkívül javasolnám az Audi Quattro rendszerét.

Hasonlóképpen észreveszi, hogy a kritikus hangom egyetlen másik dolga az otthoni kulccsal. Nincsenek trükkös élelmiszerbolt-klub tagsága, egyetlen hónapos zselés klub sem azonosítja-ezek egyike sem. A lehető legkisebb ömlesztett tömeget akarok a zsebemben.

Pénztárca

Apám hatalmas költségvetést hoz – olyan nagy, amikor szükség volt egy gumiszalagra, hogy együtt tartsa, miután a tépőzárazott. Rendkívül Costanza. Ezen a ponton úgy döntöttem, hogy a kártyahelyzetet hozzam, és csak az alapokat tartom ott. És mivel láttam, hogy sok embernek kétévente kell cserélnie az övéket, megértettem, hogy szeretnék valamit, ami tartós.

Tehát döntést hoztam egy Shell Cordovan kártya esetéről. Ezt felfedeztem az Etsy -en, minden helyről. Ez a Horween hagyományos 8. színéből, valamint a kék kontrasztos varrásból származik, különösen szép. Körülbelül egy éve volt ez, és csodálatos volt. Elkezdett kezelni egy kicsit patinát, valamint biztonságosan megtartotta azt, amit ott tartok. Ami őszintén szólva, nem sok: két hitelképességi kártya, a vezetői engedélyem, valamint a biztosítási fedezeti kártya.

Esküvői zenekar

Az esküvői zenekarok egyike azoknak a mélyen személyes dolgoknak, amelyek mögöttük van egy történet. Itt szeretném elhinni, hogy van egy lecke, amelyet meg kell tanulni.

Amikor nagyon házas voltam, 6 mm -es volfrám -zenekarom volt. Kiválasztottam, mivel sok más embernek is volt velük – és könnyen hozzáférhetőek voltak azokból, amelyeket akkoriban méltányosan fizethetünk. De augusztus közepén, körülbelül 11 órakor, egy viszonylag jelentős reggeli után voltam. Röviden: nem voltam megfelelő méretű, és végül rendkívül nehéz volt folytatni. Mivel a volfrámszalagok nem lehetnek újra méretezve, három év után újat kellett vásárolnom.

A zenekarom némileg egy kerek szélű. Ilyen módon átcsúszik a csuklómon, bár még mindig biztonságosan ül az ujjamon. Hasonlóképpen a 6.75 -es méretben voltam – nem 6,5 vagy 7. Ez olyan kevés volt, amennyire csak lehet, miközben még mindig képes voltam rá, és kikapcsolhattam. 5 mm nagy – nem 4, nem 6, azonban öt. Lehet, hogy korábban rámutattam, hogy egy kicsit rögeszmés vagyok, és ezt a szélességet nemcsak nemcsak mivel egyedülálló, bár a szemem szerint az ujjam megfelelő aránya. A 18K helyett 14K, mivel egy kicsit keményebben akartam.

A lecke azonban az, hogy valami különlegeset válasszon számodra, nem azért, mert jelenleg trend.

Néz

Noha abszolút értékelni tudom az időméréseket, valamint az érdekes mechanikus tárgyak összetett stílusait, valószínűleg én vagyok a legkevésbé a „figyelő srác” a webhely közreműködőiből. Van egy tiszteletreméltó kollekcióm, de inkább a Hamiltonból származó Viewmatic Jazzmaster Automatikus (Ref.H32515555). A 40 mm-es helyzetméret kivételes a csuklómhoz, valamint ez a tárcsa, valamint a heveder bármivel működik, a pólóktól a kettős mellű öltönyig.

Figyelembe vettem a megvásárlásomat, amikor rájöttem, hogy apám leszek, ám a meglepő munka lehetővé tette számomra, hogy egy kicsit hamarabb megtegyem. Már több mint négy éve volt, és nem hiszem el, hogy hamarosan kimarad a kollekcióból.

Telefon

Nem vagyok olyan, aki bármiféle technológiai eszköz „legújabb és legnagyobb” -ra állKövetkező kijön. De jelenleg elhozom az iPhone 12 Pro -t, és örülök, hogy megtettem. A 12MP-es CAM rendszer kiváló, természetesen, azonban az, amit igazán értékelek az előző tervek sokaságában, az a visszatérés a sokkal négyzetméteres szélekhez. A szememnek tisztább kialakítást eredményez. Hasonlóképpen választok egy minimalista helyzetet a PEEL -ből.

Napszemüveg

Messze vagyok a bono -tól, azonban a szemem viszonylag érzékeny, és nagyon sok idő alatt viszem napfényt a szabadban. Mivel annyit kapok belőlük, a magas színvonalú párnak megfelelő volt a befektetés. Csakúgy, mint nekem, nincs sokkal jobb pár, mint a Persol 714S.

A kisebb 52 mm -es modellre mentem, és ez a legfinomabb működött a noggin méretéhez. A „Havanna” teknőshell, valamint a barna (polarizált) lencse sok mindent kiegészít.

Míg a 714-esek az összecsukható modell, valójában csak akkor hajtom végre őket, hacsak nem követem el, hogy csomagolják őket egy hordtáskába.

Golf módszer fob

Mint sokan, a golf végül az életem nagy részévé vált 2020 -ban. A program a menekülés helye, valamint a játék egy olyan módszer, amellyel folyamatosan nehézségeket okozhat mind fizikailag, mind mentálisan. Nagyon szerencsés vagyok, hogy van egy olyan klub, amelynek kiváló módszeres lehetőségei vannak az utcán a házamból, így hetente néhányszor kijuthatok egy ebédszünetben, vagy miután a gyermekem alszik, hogy néhány golyót megüthessek, mint És próbáljon elérni egy számjegyű hendikepet.

Csomagolás

Az EDC -m természetesen változhat attól függően, hogy hova megyek azon a napon. De tudatában voltam és szándékosan, hogy mit hozok, és miért. Ez egy kevésbé változó, amire gondolok, és sokkal hatékonyabbá teszek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *