Uncategorized

És a pontok, a pontok nem hagyják abba

több a te küldtél nekem egy linket erre PatternReview értékelés (mohával) a Butterick 4790 pakolás ruha. (Előfordulhat, hogy be kell jelentkeznie vagy csatlakoznia a Patternreview-hoz, hogy ellenőrizze az értékelést – nem emlékszem.)

Kérjük, álljon meg egy pillanatra, és élvezze az örömtételt a tiszta, nem tisztességes figyelemre méltó, hogy ez a ruha, oké? Nem, tényleg, állj meg, és vegye be. Ahhhhhh.

Ez valóban olyan nagy ruha, és szégyenkeztem az államnak, még nem tettem az enyémet. (Ez a nem megértés, hová tegye a zsebébe, amely visszatart.), Valamint a költségek időben rendbetételére varrás helyet ezen a hétvégén rájöttem, hogy legalább három példányban ezt a mintát (I feltételezés I ütött meg, amikor csak ez volt a $ 1.99 eladó, hisz azt kell igazán felhajtás vele rögzíteni a zseb probléma), így tényleg nincs mentség.

Nem volt okom, hogy mindazonáltal megvédjem a varrótermet, feltéve, hogy az összes többi dolgot meg kell tennem, akit ideálisnak kell tennem, de elérte azt a színpadot, ahol a kisgyerekek olyan, mint a nyomkövetés nélkül eltűnnek (kivéve, Az éjszaka, talán gyakran hallja a zajt, hogy valaki furtívan használják a költséges varrási ollócserét a papír vágására), valamint azt, hogy viszkető. Szóval befejeztem az összes varrási mintázatot kötőanyagokba. Várjon egy fotót, amikor felfedezem a fényképezőgép-akkumulátortöltőt. Időközben, amíg vársz, menj kattintson a fenti képre, hogy ellenőrizze a minta értékelését.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Crowdsourcing Color Choicessjuly 9, 2008
Prom Idő (CIRCA 1989) 2007. április 20
Három zseb itemsjuly 2 2009 24 megjegyzés

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *