category

A 7 legfontosabb pedikűr biztonsági tippek

Megosztás

Csipog

Pin

Reddit

Zseb

Ez az idő az év, hogy beszélni pedikűr biztonságát. A lábak jelennek meg a biztonságos, kényelmes, teljes körű védelmet keretein téli csizma -, valamint azok a követelmény komoly szépítését.

Ez a közzététel tartalmazhat affiliate linkeket. Lásd az adatvédelmi irányelveinket.

Plusz mindannyian kialakulóban a COVID-19 korban, amely hozzáteszi a saját dinamikus, hogy a téma a pedikűr biztonságát.

Még egy pár szandál hevedereket, hogy stratégiailag fedezze a kérdés lábujjak – mindannyian legalább egy – mi van azokkal, kérges sarok? Tudod, az is, hogy már élj Uggs hónapokig? Itt az ideje, hogy leválasztania hogy kéreg hölgyek!

Eredetileg írta ezt közzé vissza 2012-ben, miután interjút neves new York podiatrist Dr. Oliver Zong. Dr. Zong látta a maga részét a tyúkszem, bütyök, valamint gyalog kérdések, hogy nekünk pedikűr biztonsági tippek. Ő is látott számtalan betegek esetében, akiknél bakteriális bőrfertőzések eredő szalon pedikűrt. Lek.

Az alábbiakban Dr. Zong eredeti ötletek, plusz néhány extra mutatókat hogy védelmet nyújt a szélesebb pedikűr egészség és wellness kockázatokat.

Pedikűr biztonsági tehetünk, valamint ne tegye

Pedikűr dos:

Ne kérdezze szalon dolgozók pontosan hogyan megőrizzék láb fürdők, valamint hogy pontosan milyen gyakran tisztítják. Nézd szalon dolgozók, miközben ők dolgoznak ügyfelek. Akarod látni, hogy a láb- fertőtlenítik után egyes ügyfelek.
Do kamatot fizetni az időt tisztítás láb- az ügyfelek között. A fertőtlenítő kell dolgoznia a teljes időben szerepel a címkén. Ez lehet 10 perc, típusától függően fertőtlenítő. Érdemes az egészség és wellness, valamint a biztonsági módszer türelmet a fürdőben.
Ne nézd a bőre alatt fertőzés a nap megfelelő a pedikűr. Nyílt sebek jelenhetnek meg a bőrön a lábad, valamint a lábak. Úgy kezdődik el néz ki, mint a rovarcsípés, ugyanakkor fokozni fogja a méretét, valamint súlyossága az idő múlásával. Viszketés vagy sárga köröm lehet jelei egy gomba.
Ne menjen el a podiatrist vagy fő ellátás orvos, ha úgy gondolja, hogy egy fertőzés.
Ne legyen óvatos technikusok, akik agresszíven clip el a kutikulát.

Pedikűr ne tegye:

Nem kap egy pedikűr, ha vágás, horzsolás vagy a lábfej vagy a láb. Élő mikroorganizmusok láb- mehet be a bőr, valamint a fertőzést okozhatnak.
Ne borotválja, viasszal vagy használja szőrtelenítés krémek egy napon belül, mielőtt elindul a pedikűr.
Nem kap egy pedikűr, ha hibát harap, horzsolások, karcolások, hegesedés vagy szömörce.

COVID-19 pedikűr protokollok

Tehát igen, van egy vakcina játszani. azonban nem, hogy nem teszi a köröm szalon bármilyen biztonságosabb. A belátható jövőben, meg kell várni, hogy a szalon szakemberek ezek betartása irányelveket:

Minden technikus visel személyi védőfelszerelést. Ez azt jelenti kesztyű, arcvédő, valamint ruhával maszkok.
Az ügyfelek maszkot viselő, valamint szociális távolságtartó. még sokkal jobb, ha a köröm szalon teszi fel ideiglenes korlátok között munkaállomások – mint a műanyag fóliával.
Minden felület többször letörölték, különösen az ügyfelek között.

Kérjük, ezt a mezőt hagyja emptyGet költségvetési terv Fashionista a postaládájába!
E-mail *

Ellenőrizze az Inbox vagy a Spam mappát az előfizetés ellenőrzéséhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *