Uncategorized

Power Suit

Alexander Scott Harris lövése

Suit: Jones New York c/o (szintén szereti ezt a piros öltönyt, és még sok minden mást) | Cipő: Johnston & Murphy C/O (szeretem az íjat) | TOP: Elmélet (régi, de itt hasonló) | Öv: Ralph Lauren | Ékszerek: Vintage (hasonló az alábbiakban) | Napszemüveg: Nina Ricci (hasonló itt) | Lengyel: Essie (sable gallér)

● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

Csak néhány nap van hátra a Longchamp ajándékba való belépéshez! A klasszikus táska 20. évfordulója tiszteletére három Longchamp Le Pliage nagy totot adok el az Ön által választott színben. A Rafflecopternek köszönhetően a belépés felháborítóan könnyű, tehát nézd meg az alábbiakban és kb. 30 másodperc alatt, jó úton haladsz egy friss LongChamp -hez a tavaszhoz. Keresse meg utána.

Vásárolja meg a bejegyzést:

Longchamp le Pliage toote Giveaway útmutató:

Az alábbi Rafflecopter widget használatával a következők bármelyikének elvégzésével beírhatja a nevét a sorsolásba: (1) Kövesse a TCC -t az Instagram -on; (2) Kövesse a TCC -t a Facebookon; (3) Kövesse a TCC -t a Twitteren; (4) Kövesse a TCC -t a Pinterest -en; (5) Kövesse a TCC -t a Bloglovinon; és/vagy (6) tweet az ajándékról.

Az ajándék 2014. március 27 -én, csütörtökön, 17.00 -kor zárul le.

Három nyertest véletlenszerűen választanak ki a Rafflecopter -en keresztüli minősített bejegyzésekből.

Minden győztes kap egy Longchamp Le Pliage nagy tételt az általuk választott színben.

A nyerteseket 48 órán belül értesítik.

Rafflecopter ajándék

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *