category

Ez az idő újra …

Ideje egy jótékonysági adományozás meghajtó!

Az idei jótékonysági szervezet a nők nemzetköziek számára. Miért adja meg a nőkre koncentrált jótékonysági szervezetnek? Határozottan javaslom, hogy nézze meg ezt a linket – de itt van a rövid változat, weboldalukból:

[Nők] a világ szegénységének aránytalan problémáját viselik (a világ szegényeinek 70% -át képviselik)

A tisztességes életnek való képességük korlátozott (a világ munkájának 66 százaléka, és az élelmiszer 50% -át teszi ki, de csak az ingatlan jövedelmének és sajátjának 10 százalékát keresik)

A nők befektetése nem megfelelő (a közelmúltbeli adatok azt mutatják, hogy a tengerentúli fejlesztési segítség 3,6% -a a nemek közötti egyenlőség (UNIFEM) számára készült. És minden dollár fejlesztési segítségnyújtásra, két cent megy a lányok (lányhatás).

A konfliktus alatt és után a nők különösen hajlamosak az erőszakra és a kizsákmányolásra (a közelmúltbeli balesetek kb. 70% -a a legutóbbi konfliktusokban a nők és a gyermekek (UNIFEM) és az általuk tapasztalt erőszak formái közé tartoznak a kínzás, a nemi erőszak, a szexuális rabszolgaság, a végrehajtott prostitúció és a megcsonkítás (ENSZ) )

A nők számára a nők nagyszerű munkát végeznek a fentiek megváltoztatásában.

És javasoljuk, hogy ha lehet, itt a helyzet: az első 15 ember adományoz idén kap egy gálya másolata A titok Lives of ruhák. (Csak küldjön e-mailt nekem [Erin a dressaday dot com] az átvétel és a levelezési cím).

http://www.networkforgood.org/pca/badge.swf?badgeid=114975

Ha december 25-ig eljutunk az adományokban 1200 dollárt, új “titkos életet” történetet írok, amely magában foglalja az alábbi top-két szavazásokat:

http://modpoll.com/poll.js?pid=Agdwb2xmmmdvcg0LQB2XSGLVHLWYM&theme=&width=200
Jól hangzik? Gyerünk!

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Miért van 20 különböző 12-es méret, de semmi fitsapril 3, 2007
Ajándékot írtak? 2006. december 18.
Linktastic csütörtök! 2008. június 19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *