Uncategorized

90-es évek divat: pontosan hogyan kell viselni a mintát a kortárs időkben

Csipog

Pin

Reddit

Zseb

Ez a közzététel tartalmazhat affiliate linkeket. Lásd az adatvédelmi irányelveinket.

Meglepetés! A 90-es évek – divatosan beszélnek, egyébként. Ezt sem megjósoltuk volna. Elmondta nekünk a 2000-es években, hogy a 90-es évek divatmintája a jövőben lenne, nevetnénk volna.

Minden évtized néhány dolgot tanít a divatról. Azonban a 90-es évek, a wow. Ez az évtized tele van divatórákkal. Ebből a tetején van egy művészet, hogy bármilyen évtizedes dobás-háttámlatot viseljen, nem számít pontosan, hogy mennyire szereted a megjelenést.

Más szóval, ha tiszta 90-es évekig megy, akkor teljesen öltözött egy jelmezes párt. Azonban, ha a stílus több kortárs értelmezését a 90-es évek divat trend … nos, ez a trappolt földre egy igazi fashionista. Itt pontosan hogyan kell csinálni.

90-ess divat trend: Mit tanultunk

1. Menj finom csíkokkal.

A vékony csíkok a 90-es években uralkodtak. Akkoriban vettünk e csíkok is messze – a megrendítő szín kombináció, valamint a koordinálatlan nyomatok.

90-es csíkot visel ma

Ma a csíkot finomabb, időtlen módon ünnepeljük.

Modcloth charter intézmény csíkos pulóver, 49 dollár, nordstrom

A pulóver szoros testű illeszkedése tökéletes jelöltet teszi egy nehezebb kabátot a tetején. Párosítsa, negatív, farmerrel vagy zsinórokkal. És válasszon bármilyen típusú cipőt egy öltözőablakból egy alkalmi cipőre.

2. Duplán delegált, de ne lépje át a vonalat.

Fogadok Jt és Britney vágy, hogy senki sem fogta meg ezt a pillantást.

A farmer mindig klasszikus lesz. A 90-es években azonban a farmer furcsa mosás, túlméretezett overalls, valamint a foltos farmer fejét. Annyira nagy dolog, jó, sokkal is. Követelmény, amit többet mondunk?

Ma kettős farmert visel

Sidestep A farmer katasztrófát úgy, hogy konzervatívan egy 90-es években inspirált denim kabátot tartalmaz. A kulcs az, hogy kiválasszon egy kabátot, amely nem túlmutatja a díszítéseket. A színes vagy egy mérsékelt kopott él enyhe változata adja meg a régi napok tippét, anélkül, hogy túllépnénk.

Női gallér nélküli divat denim kabát, 29,99 $, cél

Párosítsa ezt a darabot fehér vagy színes farmerrel egy mesteri Jean Combo-hoz. Ha el szeretné keverni, mondani, egy sötét ruhadarabot egy könnyebb mosás, lásd közzétételünk pontosan hogyan kell csinálni itt.

3. Viseljen a növényi pulóvert, de hagyja ki az alacsony emelkedésű nadrágot.

Pulóver-kötött növényi felső, 32 dollár, tartósan 21

A termény teteje lehet a 90-es évek legismertebb stílusú egyezménye. Extrém volt, de szexi, de csak azoknak a vasúti vékony nőknek, amelyek elegendőek ahhoz, hogy viseljék.

Napjainkban egy terményt visel

A 90-es években párosítottunk egy kis emelkedésű fenékkel – Baring hasa, mintha tartozék lenne. Ma egyezik képen pulóver magas derekú nadrág. Így, az AB show nem egész napos ügy, de több alkalmi flirty peek.

4. A Plaid örökké, azonban győződjön meg róla, hogy illik.

A Grunge 90-es évek korai korában az apád régi túlméretezett Plaid Flannel stílusos nyilatkozat volt. A szín, valamint a vágás nem igazán számít – inkább az Slouch tökéletes keverékéről és a hanyagságról szól. A cél az volt, hogy biztosítsuk, hogy senki sem hitt, hogy gondoskodott, amit viseltél. Végtére is, nem lehetett elvonni a fáradtságtól, ami elég ahhoz, hogy aggódjon az ilyen triviális dolgok miatt.

A 90-es évek közepén a kockás a Britney Spears mikro-schoolgirl-szoknya számára készült. Ez egy pillantás a legtöbbünk inkább elfelejtené.

Még a tragikus fordulattal is, a kockás nem hagyott el teljesen – a kifutópályán vagy az áruház állványokon. Nagyon köszönjük a 90-es éveknek köszönhetően, hogy ezt a hagyományos mintát határozottan a reflektorfénybe helyezzük, mivel most már van kockás nadrágunk, valamint a blézerek a COVET-hez.

A lecke? Hatalmas hanyagság így van – tiszta, strukturált, időtlen vágások, mi van.

Ma kockáztat

Kincsek, valamint Bond Plaid Boyfriend Shirt, $ 41.40, Nordstrom

Válasszon ki egy darabot, hogy bemutassa a kockás, és győződjön meg róla, hogy ez egy darab, amely illeszkedik. Próbáljon meg megfelelő hosszúságú, iskolai lány inspirált szoknyát, egy aranyos páros rövidnadrágot, vagy akár kockás harisnyanadrágot vagy nadrágot. Még egy kockás flanel az alkalmi napok számára. Ezután tartsa meg a többi ruháját semleges, valamint az alapvető.

5. Viselje meg a Chunky Shoe-t, de ne keverje meg az évtizedeket.

A 90-es években mindannyian megtanultuk, ki volt a Doc Martens – Nos, mi volt a Doc Martens. A slug soles, valamint a kövér toe ágyak gardrób 90-es stílusú tűzőkapcsok lettek. A túlméretezett kockás ingükkel viseltük őket, hogy olyan megközelíthetetlen legyen, amennyire csak lehetséges.

Ma ruházott cipőt visel

Marc Fisher Lanie Combat Boot, 119 $,Dsw

Ne feledje a szabályt – egy darab egy meghatározott évtizedes inspirációból elég. Vasú cipőfűző, karcsú cigaretta nadrágokkal, valamint egy gombbal denim ingben? Jobb. Vasú cipő viselése elhalványult Flare Jeans, valamint egy kické vágott pulóver? Rossz. Olyan rendkívül rossz.

6. Keverje össze a nyomatokat, azonban korlátozással.

A nyomatok melegek voltak a 90-es években Fashion Circles – Mint, “Hot Mess” forró. Az utasítás nem volt a divat szókincsben. úgy vélik, virágos, csíkos, cikáznak, egy kis neon dobott, hogy biztos senki összekeverjük bármilyen típusú lehetséges háttérben.

Mindannyian látni fogjuk, és a nyomatok keverése szórakoztató. Azonban sétálnak, mint a Bel Air friss hercege? Ezt a múltban hagyjuk (de a stílus dal, persze, soha nem megy ki a stílusból).

Keverési nyomatok ma

Aqua vegyes nyomtatás nyakkendő jumpsuit, $ 46.80, Bloomingdales

Ha kinyomtatja a nyomatokat, puha, valamint finom (és semleges tónusok) kulcsfontosságú. Próbálja ki ezeket a kombókat az indítókhoz:

Florals vékony csíkokkal
Két fekete-fehér mintázat
Geometriai minta csíkokkal
Florals polka pontokkal
Kis virágos virágos, nyitottabb virágos

Ha elő, hogy fokozzák a vegyes nyomatok játék, nézze meg a közzé róla itt.

7. A korcsolyázó szoknya helye van.

Hullám texturált korcsolyázó szoknya, $ 34.50, Superdry

Britney Spears hozta a korcsolyázó szoknya a mainstream a csecsemő még egyszer a videót. valamint nem nagyszerűen. Trashy értelmezése most úgy tűnik, alapja az alapja minden női halloween jelmez valaha.

De ez nem jelenti azt, hogy megköveteli, hogy esküszjön a korcsolyázó szoknya. Válasszon egyet a hagyományos hosszúsággal, majd párosítsa egy tucked-in tetején, valamint az átlátszatlan harisnyanadrággal. A cipő, cipők, bakancsot, vagy egy cica sarok minden munkát – attól függően, hogy a megjelenés mész a (cipők: alkalmi, bakancsot: éles, cica sarok: mókás). Bármi legyen is a cipő lehetősége, akkor a fejeket ez a játékos megjelenés.

Mi a preferált módszere 90-es évek divatot a modern szekrénybe? Értsd meg az alábbiakat!

Kérjük, ezt a mezőt hagyja emptyGet költségvetési terv Fashionista a postaládájába!
E-mail *

Ellenőrizze az Inbox vagy a Spam mappát az előfizetés ellenőrzéséhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *