Uncategorized

Ideje frissíteni a vektor kollekcióját – 50% kedvezmény a Halloween Vector Sale -t!

Ijesztő, jó póló gyár Halloween Vector Sale-október 31-én ér véget
A boszorkányok, a vérfarkasok, a koponyák, a furcsa sütőtök, valamint az összes halálos életre szóló szezon itt van! A Halloween nemcsak a slutty jelmezek, valamint a cukorbetegség mennyei. Hasonlóképpen inkább az internetes piacon az ünnep (ez alulbecsülhető), mivel ez a legmagasabb idő az eladások, a diszkontráták és más hackek kezdete, amelyek megkönnyítik az életedet. Biztos vagyok benne, hogy már beteg vagy, és kimerült az összes Jack O lámpás, a denevérstílus, valamint a teljesen ingyenes Halloween címkék, tehát megpróbálom a lehető legrövidebbre tenni.
Közvetlenül arra a pontra jutva, hogy megérti, hogy a blogban a nagyszerűre összpontosítunk, valamint egy „hagyományunk” van, hogy megjelöljük ezeket az évi ünnepeket, nagy értékesítéssel. Tehát itt van a 2016-os hatalmas Halloween „Party”, amelyet a legfinomabb vektorművészeti forrás, a Tshirt-factory.com tart.

Az ünnep nagy, ugyanúgy, mint a diszkontráta – minden termék fele az árnak, október 31 -ig. Ez magában foglalja az összes póló sablont, vektorkészletet és betűtípusokat. Nincs szükség kódra, az összes költséget a webhelyen jelölik, és a csökkentés szintén látható a pénztárnál. Könnyű, mint ez. Ez a legjobb diszkontráta, amelyet minden tételhez kaphat, külön -külön megvásárolhat, tehát az ideje a vektor kollekció frissítésének ideje!

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *