category

Hogyan kell viselni a bőr szoknya nyáron

Megosztás

Csipog

Pin

Reddit

Zseb

Ez a bejegyzés tartalmazhat affiliate linkeket. Lásd az adatvédelmi irányelveinket.

Bőr általában nem az anyag a legtöbb nő elképzelni, ha gondolkodik nyári fellebbezést. Végtére is, állati bőrök lehet vastag és nehéz – és gondolkodás donning valami vastag és nehéz a tikkasztó nyári melegben adhat rémálmaim bőr feldörzsölést. de ne izgulj, bőr szerelmeseinek. Lehet viselni bőr szoknya kényelmesen a nyáron, amikor az alábbi egyszerű tippeket.

1. kevesebb jobb

Mikor jön a nyári bőr, kevesebb általában jobb. helyett súlyozott, teljes hosszúságú szoknya, választhat egy térdig érő ügy, vagy akár egy mini szoknya. A kevesebb anyagot a kényelmesebb leszel.

2. Tartsa Ez Fény Top

Csak Faux bőr mini szoknya, 40 $, ASOS

Ha úgy dönt, hogy viseljen bőr szoknya a nyár folyamán, kibír egy könnyű felső, hogy segítsen megőrizni az együttest, mint légies, mint lehetséges. Könnyű, lélegző anyagok, mint a pamut, kiváló elnyeli a nedvességet, miközben lehetővé teszi a bőrt, hogy hatékonyan „levegőt” a hőt.

3. kapcsolót Faux

Mentsd el valódi bőr cucc esik, és kapcsolót utánzata szövet, amely megadja a megjelenés valódi bőr, súly nélkül. sok hamis bőr könnyebb és jobban lélegzik, mint a valódi társaik, így egy bölcs választás nyári időjárás viselet.

4. Menj a világos színek

Wrap Faux bőr Mini, 25 $, Mango

Mindannyian hallottuk már, hogy a fekete ruha elnyeli a nagy mennyiségű hőt, míg a világosabb színek elnyelik a legkevésbé hőt. melegszenek viselése mellett a bőr szoknya kihagyásával hagyományos fekete stílusok, és válaszd a színes bőr helyett. Pasztellek és neon színárnyalatok szórakozás nyáron.

5. sport Pleats

Környezetbarát bőr szoknya, 68 $, Shoptiques

Egyes stílusok börböl alkalmasabbak meleg időjárás. Annak érdekében, hogy a forró bőr anyag tapadt a bőréhez, válasszon egy lazább, flowy stílusú, mint a rakott vagy kör szoknya. Redők is hozzá vizuális érdeke, hogy az egyébként egyszerű bőr szoknya.

6. Viseljünk nagy szűkülő stílusok

Nagy derekú varrott bőr ceruza szoknya, 36 $ (az eladó), Express

Nagy derekú börböl mindig laposabb, és kínál néhány egyéb juttatások is. Behajt inged be magas derekú szoknya, hogy egyfajta gát a bőr és a bőr, hogy megakadályozzák shafting és a nedvesség lecsapódását.

7. Korlátozza a bőr

Ha megy viselni nyári bőr, válasszon csak egy cikk, bőrruházat. Egy minden bőr ensemble egyszerűen egy rossz ötlet, ha meleg van. párosítani a bőr szoknya egy pamut ujjatlan felső és egy pár szandál a tökéletes nyári ruhát.

Bőr egy éles, szexi anyag, amely sok nő szeret sport egész évben. Viselje jobbra, és akkor nem érzed, hogy egyre megfojtotta ezen a nyáron.

Hölgyeim, van rajtad bőr ezen a nyáron? Ossza meg titkok tartózkodó cool!

Kérjük, ezt a mezőt hagyja emptyGet költségvetési Fashionista a postaládájába!
E-mail *

Ellenőrizze az Inbox vagy a Spam mappát az előfizetés megerősítéséhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *