Uncategorized

Molett Fürdőruha egy költségvetési tervet

Megosztás

Csipog

Pin

Reddit

Zseb

Ez a közzététel az affiliate linkekből állhat. Lásd az adatvédelmi irányelveinket.

Egyáltalán nincs oka molett Sistas nem lehet mesés a tengerparton. Ez hozott évtizedek fürdőruha tervezők fogás az igazság, hogy, hé, teljes alakos nők szeretnek úszni, napozni, valamint imádja a napot, mint a vékonyabb társaik.

Legyen Ön körte alakú, alma alakú, hatalmas mellű, sport nagy szemetet a csomagtartóba, vagy éppen most volt egy csecsemő, valamint még csak kezdeti hasznosítani megereszkedett bőr (igen, a bőr nem az), megvan egy nagy zagyvalék fülledt egy darab, aranyos tankinis, valamint bármilyen között a plusz méretű divat.

Tökéletes Pink

Molett Fürdőruha Lace-Up, $ 29,90, Forever21

Ez tökéletes illeszkedés Forever21 van felejthetetlenül ünnepi köszönhetően egy világos rózsaszín, hogy néz ki országait élénk bármilyen típusú bőr tónusát, valamint egy trendi, lace-up front.

Egy darab fürdőruha általában ábrán hízelgő, hiszen az anyag formák, valamint a kontúrokat a has, valamint bum. Plusz, akkor vastag pántok, hogy támogassa a mellkas, valamint néhány további padding lift.

Minden, amit a követelmény néhány fekete papucsot, valamint egy nap kalap, valamint a fel vagy készülve, hogy menjen!

A ruhát (fürdőruha) siker

Molett Croft & Barrow Crossover Swimdress, 44 $, Kohl

A crossover míder, valamint bölcs hasznosítani az állati nyomtatási ezt az illeszkedést az ideális egyensúlyt a szórakozás, valamint a funkció! A beépített melltartó, valamint állítható pántok támogatást nyújt, míg a minta felhívja a szem felfelé a mellkasát. A feketének derék valamint szoknya vékony a csípő, valamint az egyensúly a formáját. Ha nem támad az állat print, akkor vegye fel a pontosan ugyanolyan illeszkedik a pöttyös felső felében.

Karizmatikus Színes

Női Molett Ellenőrző Akvarell Stripe Nagy Neck Tankini Swim Top-Beach Betty, $ 19.98, Target

Nagy derekú ruhák vannak trend ideális most, valamint a készletben Target lesz laposabb! Az alsó jön már a köldök, így ha egy sima, valamint lapos külsejű has alakját. És a sportos tankini felső stílus fedi a mell teljesen. A cipzár a hátsó támogatja a mell, valamint garanciákat felemelt állapotban van.

A 80-as évek ihlette színek a legjobbak a strand, valamint szeretjük a megfelelő narancssárga fenékkel.

Frissítve Fekete Egyrészes

Mesh pillanatban Kulcslyuk Fürdőruha, $ 29,80 at Forever21

A fekete színű – ez mindig a divat, valamint van benne, hogy a mágikus karcsúsító hatású. mint egy fekete ruhát, egy fekete fürdőruha kell lennie minden nő szekrényében. felfedezni az egyik nagy pocakját ellenőrzés, valamint akkor kell beállítani, hogy meghódítsa a világot. Vagy legalábbis a tengerparton

Az LBD, strand stílus

Kivert zenekar Swimdress, 44,99 $, teljes szépség

Miért nem viselnek el LBD a partra? Ez swimdress egyszerű, mégis hízelgő. Fekete néz mesés mindenkit, valamint a hímzett sáv tetején a mell elegendő plusz színt, hogy érdekes. A hálószerű anyag érzi magát, mintha nem visel sok (egy nagyszerű módja) – Ön képes lesz arra, hogy úszik a hullámok egy kényelmes ruhadarab bő padding. Ha esetleg össze ezt a darabot, valami, lenne egy fehérnemű ruha, szexi, alap, valamint a kényelmes.

Pin Up stílus

Azok a látszólag konzervatív, azonban valóban inkább szuggesztív, egy darab a 50-es teszik a visszatérés. Kölcsönkérni Marilyn Monroe kacér strand megjelenés, megy egy kötőfék felső egyrészes.

Fodros egy darab fürdőruha – Kona Sol, 39,99 $, Target

Gondosan elhelyezett Részletek

Mielőtt próbál egy öltönyt, megnézzük a leginkább szemet gyönyörködtető jellemző, mivel ez a terület az emberek összpontosítanak, amikor viselni a ruha. Győződjön meg róla, hogy csak kiemelve az egyik sokkal több pozitív eszközök.

Egy kis mintát vagy színt körül övvonal hozzáadja azt jelenti, hogy a szám, valamint a szintén rontja a fit emlékezetes, a szó szoros medence egyéb ruhák. Csakúgy, egyéb elemei textúra – mint övek, valamint a fodros, valamint pakolások – javítja az eleganciát a fit, valamint bemutassa a görbék (egy nagyszerű módja). egyszínű ruhák egyszerű, színes részletek a kitűnő helyen kezdeni!

Skirtinis valamint Tankinis

Akkor egyáltalán két darab. Tény, hogy a két darab könnyebb üzlet, mint egy darab. Ott nem olyan sok szabályokat ezen a területen is a fürdőruha, mint ahány egy-darabok, azonban próbáld meg nem megy, hogy egy minta, amely nyeli el lyuk. Például, ha van egy mozgalmas top, hogy egy egyszínű alsó (és fordítva). Ez különösen igaz akkor, ha van egy kerek testalkata.

V-Neck Trikó Tankini felső – Kona Sol, $ 27.99, Targget

Vigyázzon, hihetetlenül hosszú rövidnadrágokkal vagy szoknyákkal. Minél magasabb a vágás, a vékonyabb, valamint hosszabb, mint a lábai.

A nyomatokról

Tiltott gyümölcs fürdőruha, 27,80 dollár a forever21-en

A merész, következetes nyomtatáson fogyókúra hatása álcázva bármilyen „csomókat vagy dudorok” a megtévesztett szem be folytatja a mintát.

Plusz méretű bikini

A plusz méretű fürdőruhák egyik legmelegebb tendenciája az elegáns bikini kínálat, plusz méretben. A plusz méretű bikini rázásának döntője a bizalom. Ha távolról kényelmetlen mutató további kis bőr, hagyja ki ezt a választást, valamint menjen biztonságosabb lehetőségeket.

Bombshell bikini felső és alsó, $ 12.80, valamint $ 11.80 forever21

Cutout Craze bikini készlet, 27,80 dollár a Forever21-en

Női Plus méretű Mix, valamint a mérkőzés gyűjteménye, $ 22,99- $ 49.99 a célponton

Melyik fürdőruha darab a kedvenced? Értsd meg az alábbiakat!

Kérjük, ezt a mezőt hagyja emptyGet költségvetési terv Fashionista a postaládájába!
E-mail *

Ellenőrizze az Inbox vagy a Spam mappát az előfizetés ellenőrzéséhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *