category

Típusú flanel pólók a nők számára, hogy megkapják a grunge divatot: stílus ötletek

Típusok flanel pólók a nők számára, hogy megkapják a grunge divatot: stílus ötletek
2018.04.12 -én, az Alanic Global közzétette
A Plaid Plaid valószínűleg az egyik mindenütt jelen lévő szövet- és minta kombináció, amely úgy tűnik, hogy örökké ott van a divat jelenetben. A preppy és a punk konnotációkkal, amelyeket ez tart, a flanel szövetként a 17. században jelent meg, a polgárháború katonáinak ruháinak felhasználásától kezdve a tartánból jól ismert ellenőrző mintákkal. A skót hegyvidéki kockás nyomatok. Az 1970-es években a kockás lázadás a női kockás flanel pólók viselésének stílusát hozta, amely egy csomóba van kötve farmer rövidnadrággal, míg az 1990-es években ezek az ellenőrzött kiváló minőségű szövet pólók a világ grunge mozgalma népszerű szimbólumává váltak. zenéről. Mert akkor a Plaid nem hagyta abba az elegáns tömeg díszítését, amikor a couture tervezők nagykereskedelmi női flanel pólókat készítettek a divat-előrejelző hölgyek számára, tiszteletet hordozva, a hullámvasút útjának köszönhetően.

Gondoltam, hogy volt egy olyan idő, amikor a kockás flanel pólók csak ugyanazt a vágást, alakot, mintát és színt szimbolizálták, de ma a divat jelenet evolúciójával az örökké jól ismert kockás flanelek átalakítást kaptak az első osztályú tervezőktől és nagykereskedelmi csomópontok. Ezért, hogy néhány ötletet kölcsönözhessen Önnek, miközben ezeket a ruhásszekrényeket meg akarja vásárolni, itt van néhány alapvető darab, amelyeket fontolóra kell venni:
1. A benned lévő punk számára: kivágott kockás flanel
Ha kimeríti ugyanazt a régi nőies viselkedést, itt az ideje, hogy a 90 -es évek punk és grunge divatjával teljes változást válasszon. Vedd fel a nyers és rusztikus megjelenést egy kivágott, sima flanel inggel, intelligens gallérral és sans zsebekkel felszerelve. Teljes ujjú vagy hüvely kevésbé, ez a darab sötét színű kombinációba vagy valami finom árnyalatba rakható. Legyen egy ceruza szoknya, redős hosszú, folyó szoknya, MIDI vagy rövidnadrág, ez a kivágott flanel off-beat stílusú állásponttal és a medence partijával vagy a medence partijával fog feltenni, ez az együttes a kedvence lesz.

2. Legyen gondatlanul okos az utcákon: Monokromatikus kedvesem kockás ing
Az alkalmi laza férfiak viselése inspirált kedves pólók félelmetesnek tűnnek, amikor a nők gondatlanul burkolták őket a könnyű vásárlási vagy kávé dátumokhoz. Mi a helyzet egy monokromatikus fekete-fehér kockás flanel gombkal lefelé a kedves pólóig, amíg a derékig nem adsz neked egy szokatlan hangulatos stílust, szokatlan hangulattal és bátorsággal? A legjobb az enyhe tél esetében, összecsapott farmerekkel lehet összeállítani, vagy egyszerűen viselhetők, amikor nyáron a tengerpartra indulsz. A fekete -fehér színes kombináció segít a tomboyish -os nyugalom hordozásában, amikor a derékhoz köti, ideális a grunge divat elvégzéséhez, és cipőkkel vagy vászoncipőkkel, és nem lányos sarkú cipővel.
3. Még egy ruffian is megmutathatja a bőrt: többszínű kockás veszi a kivágást
Adjon hozzá némi élt a grunge -megjelenéshez valami divatos és szexi segítségével, összhangban a Skin Show legutóbbi divat -őrületével. A mély V -es, belemerülő nyakkivágással díszített, ez a kivágott többszínű kockás flanel javítja a nőies oldalát, tartva a bél és a funk elemek érintetlenül. A vezető női flanel póló tervezői ezeket a többszínű kivágott flaneleket készítik azoknak a hölgyeknek, akik szeretnek elegánsan öltözni!

Címkék:
Nagykereskedelmi női flanel ing
női flanel ing
női kockás flanel ing

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

oldali URL

Címke

Név*

Email*

oldali URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *