Uncategorized

A hercegnő Emilia Wickstead Hölgyeknek végső Wimbledonban

A hercegnő úgy döntött, Emilia Wickstead a mai női Singles utolsó Wimbledonban.

A hercegnő véget vetett elkülönítési időszak megfelelő expozíció COVID-19 egy utat Centre Court Wimbledonban. Itt van egy gyors videó a Duke valamint hercegnő érkezik az All England Tennis Club udvar.

A hercegnő már a királyi pártfogója a klub figyelembe véve, hogy 2016-ig a mecenatúra át neki a The Queen.

A pár a Centre Court nézni a mérkőzést között Ashleigh Barty Ausztrália, valamint karolína plíšková a Cseh Köztársaságban. Az alábbiakban 15 éves Britley Fenning (L), aki a pénzfeldobást, Ms. Barty (C), valamint Ms. Pliskova (R).

Ez a legelső alkalommal sem hölgy játszott a döntőbe Wimbledonban.

Ha két első időzítő a női bajnokság még nem történt tekintve, hogy 1977.

Láthatjuk tenisz nagyjai Martina Navratilova, valamint Billie Jean King ül a királyi páholyba Centre Court valamint Priyanka Chopra mögöttük.

Másik nézet.

Szintén a mai mérkőzés, Hayley Atwell (balra), Tom Cruise (C), valamint a Pom Klementieff (R). Mindkét asszony Atwell valamint Ms. Klementieff csillag a közelgő objektív lehetetlen film Mr. Cruise.

Ha kíváncsi a telepítést, itt egy nagy lövés a királyi páholyba.

Más említésre méltó nevek a mérkőzés szerepel Dame Maggie Smith, Lulu, London polgármestere Sadiq Khan, valamint az Egyesült Királyságban a kultúra titkár Oliver Dowden. Itt van még egy néző néhány ilyen helyet a dobozban.

Úgy vélem, hogy lehet Katherine Jenkins a felső ideális a kék, valamint fehér mintás ruhát.

A hercegnő valamint AELTC elnöke Ian Hewitt.

A Duke valamint hercegnő.

Ms. Barty bizonyult győztes a mérkőzés.

A kilátás a lelátókon.

Még több a NY Times:

Barty az 1. számú játékos a világon, valamint volt az első mag azonban nem volt tekinthető egy elszabadult előnyös elején Wimbledon, a verseny még soha nem nyerte meg. Csak a múlt hónapban, Barty kellett vonulni a közepén a második körös mérkőzés a francia nyílt egy sérülés, hogy a bal csípő.

„Ez hihetetlen”, egy túlterheltek Barty mondta, miközben szorította a trófeát.

Taps a versenyzők.

Aztán eljött az ideje a hercegnő fejét, hogy Centre Court a trófea bemutató.

A hullám a rajongók számára.

Azt is látni a Duke of Kent a hercegnő (C). Ő volt elnöke az All England Tennis Club udvar számára sokkal több, mint ötven éve. tegnap jelentették be az idei bajnokság utolsó a Duke.

A BBC jelentések, „A királynő első unokatestvére, a 85, bemutatta trófeák sokkal több, mint 350 nyertesek köztük Björn Borg, Billie Jean King, Serena Williams, Roger Federer, valamint Sir Andy Murray”. Itt látható a Duke figyeljük a mai meccset AELTC elnöke Ian Hewitt.

A Buckingham-palota szociális média közzéteszi a herceg szerepét.

A hercegnő beszélgetni gömb fiúk, valamint a lányok.

Másik nézet.

Egy ajándék bírói James Keothavong.

A hercegnő odaítélő Ms. Pliskova a második helyezett trófeát.

A távíró lefedettségétől:

… a mérkőzés beváltotta – sőt túlteljesítette – a rajongók elvárásainak. Volt egy pillanat a második szett tie-break, amikor mindenki kellett berendezni fülvédőt. Olyan hangos volt, az üvölt, hogy esetleg volna elképzelni egy utazó repülőgép felszállás közeli Church Road.

Ezekben szenvedélyes körülmények Ashleigh Barty végezte el a feladatát, hogy megszüntetné a három sor sikert 1hr 55 perc. azonban karolína plíšková is hozzájárult ahhoz, hogy a legjobb női döntő láttuk a Centre Court 15 év. még Tom Cruise, behúzódott a nyilvánosság mellett áll egy pár elegáns színésznők, nézett lenyűgözött.

A hercegnő helyesli a női bajnok.

Ms. Barty a legelső ausztrál hölgy, hogy megnyerje a bajnokságot tekintve, hogy 1980-ban, amikor Evonne Goolagong címet vette.

Másik nézet.

Visszatérünk a New York Times darab:

Barty bálványozza Goolagong Cawley valamint adózik neki az egész idei verseny által viselt változata az ő fésűkagyló-szegett ruha.

Barty mondta neki előre torna hírek szeminárium, hogy ő kérte Goolagong Cawley áldását, mielőtt megy előre a terv; Goolagong Cawley van izgatottan adta.

A tapsot a játékosok.

A Wimbledon tweet mutatja Ms. Barty mint egy fiatal, valamint akkor ma, ahogy felemelte a trófeát.

A hercegnő töltött időt a bizalmon kerekes páros bajnok, Alfie Hewett valamint Gordon Reid.

Most a mi kinézetünkre, amit Kate viselt.

A hercegnő volt egy módosított változata Emilia Wickstead Denver ruha ($ 762).

A ruha van kialakított egy texturált krepp anyagból, hogy a keverék a 82%Poliészter, 16% pamut, valamint 2% elasztán. Az anyagot az úgynevezett cloqué, Jacquard egy emelt mintával. A Designer’s Resort ’21 gyűjteményéből az Egyesült Királyságban készült a frock. Ez a fit, valamint a flare sziluettje a hercegnő szereti, egy kerek nyakú, sapka ujjú, valamint rejtett hátsó cipzár.

A hercegnő volt darts adtunk a míder, valamint sapka ujjú (lásd alább). A ruha rendkívül korlátozott méretezéssel rendelkezik a mérkőzéseken (762 dollár, eredetileg 1525 dollár), valamint csak egy méretben a Moda Operandi ($ 831).

Köszönjük, hogy az InnoNominate93 a Speedy ID! Az alábbiakban teljes hosszúságú pillantást vet a ruhára.

Láttuk a visszatérés a kis Amberley Crossbody (£ 472, körülbelül $ 650) zsák Mulberry, hogy Kate legelső végzett Wimbledonban a múlt héten.

És a Jimmy Choo Romy 85 szivattyú.

Kate laza göndörrel viselte a haját.

Visszatért egy pár Kiki McDonough fülbevalót, amely környezetbarát ametisztekkel, gyémántokkal, valamint turmalinnal készült.

Megismételte a maya nyomatékát Aquamarine & Gold Bangle by Halcyon napok.

Úgy nézett ki, mintha a kék Phoebe maszkot viselte (15 font) Amaia Kids.

Időnként a mérkőzés során a hercegnő a Ray-Ban “Youngster” napszemüveget viselte gradiensbarna ($ 153).

Frissítés július 11-én: Köszönjük az UFO-nak, nem sokkal több legénység, úgy néz ki, mintha a hercegnő viselte a Ray-Ban Chris Style-t ($ 153). A unisex stílusa van leírva, mint amelynek „valamivel sokkal több férfias alakja négyzetes lencsék, valamint egy kevésbé kör keret alakját. Chris RB4187 napszemüveg már kialakított egy gumiszerű, valamint gumírozott keret befejezni, így ezek a trendteremtő napszemüveg exkluzív mintás érezni.”

Holnap meglátjuk a hercegnőt a Szerbia Novak Djokovic úriai véglésével, valamint Matteo Berrettini-t Olaszországban. William herceg Wembley-ben lesz, figyelve az Euro 2020 végleges Angliával, amely Italy ellen versenyez.

Az alábbiakban egy sokkal több lövés a hercegre, valamint a hercegnőre, amikor a hídon átsétálnak a hölgyek séta után a hölgyek bajnoksága után.

A Kensington-palota rendkívül gyors videója.

Ebben a videóban látod Ms. Barty-t, amikor 2011-ben megnyerte a lányok bajnokságát.

Itt van egy klip a Royals, amely a mérkőzést a királyi háztartási csatorna segítségével figyeli.

KAPCSOLAT:

A mindennapi levél védelme itt van; Itt van a Telegraph posta a mérkőzésről; A tükör védelme itt van; Itt van egy égboltdarab;

Victoria Murphy városa, valamint az ország története itt van; Az emberek darabja itt van

80save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *