category

4 olyan férfi ruházati darab, amely alázatos a fegyveres erőkben

4 férfi ruházati darab, amely alázatos a katonaságban
2018.04.07., Autanic Global közzétette
Amikor a háborúkat figyelembe veszik, a legelső dolog, amely az elménkre vonatkozik, a megsemmisítés és a pusztítás. A 20. századi háborúk teljesen kedvezőtlenek voltak, bár nélkülük, Guy még mindig használna, valamint a tengerész dzsekiket. Csapat nyaka, chinos, bombázó dzsekik, valamint sokkal többet jöttek létre, mivel valaki úgy döntött, hogy a fegyveres erők srácának megérdemelt divatfrissítését biztosítja. Igazán kiváló volt ilyen nemes dolgot csinálni.
Manapság, még az évek elteltével is, még mindig átadunk ezekkel a darabokkal, integrálva őket a mindennapi viseletbe. Amint rámutatott, sok ilyen darab van, amelyek alázatot jelentenek a katonaságban, azonban néhány nyilvánvalóan itt vannak összefoglalva. Olvassa tovább, hogy többet fedezzen fel.

Bombázó kabát
A fegyveres erők közüzemi kopása, a bombázó kabát bármi lehet, amire csak akar. A bombázó dzsekik stílusának alapvető koncepciója az volt, hogy a pilótákat melegen tartsák a pilótafülkékben. A tartós bőrdzsekiket használva, a bombázókat korábban báránybőrrel bélelték, további kis szigeteléshez. Manapság a bombázó dzsekik belépésével a mainstream ruházati körbe elfordította az asztalokat, valamint elsősorban bőr és nejlon. Az elmúlt néhány évszakban kritikus darab, a bombázókat úgy gondolják, hogy tökéletes laza válogatás. A sokkal tradicionálisabb értelmezéshez olyan verziókat kereshet, amelyek tartalmazzák a bőr burkolatokat és a bársonyokat is. A nagykereskedelmi ruházati gyártók, az USA -ban, ezek szerepelnek a már nagy leltárukban.
Fehér póló
Elképzelheti az életet fehér póló nélkül? A válasz nem lesz. Mivel az élet a leghíresebb férfiak viselése nélkül valószínűtlennek tűnik. A fehér póló mindenütt jelen van. Egy fehér póló évelő. Amellett, hogy egy fehér pólót az 1910 -es években először vezettek be az Egyesült Államok haditengerészetében. Később a hadsereg felhasználta, azonban a hagyományos rövid ujjú fehér pamut-nyakra volt szükség számukra. Még a háború befejezése után is, ezeknek a daraboknak a népszerűsége nem szűnt meg. Folytatták az utat a divatvilágban. James Dean-től Marlon Brando-ig, David Beckhamig Ryan Goslingig, mindenki szereti a hagyományos fehér pólót. Tehát tedd meg nekünk!

Chinos
Egy pár nadrág, amely bölcs és alkalmi közepén ül, és az alkalmi, Chinos -t nehéz kihagyni. Mielőtt végződött volna, hogy főiskolai iskola alapvető vagy péntek kielégítő nélkülözhetetlen, Chinos nagy csatákra épült. Az Indiában állomásozó brit csapatok számára fejlesztették ki őket, valamint a khaki rendkívül befolyásolták őket. Az alapvető épületet a Twill Cotton felhasználásával végezték el, valamint homokos, világosbarna árnyalatúak voltak, hogy a háború alatt kényelmes kopást biztosítsanak. Ezenkívül az alacsony profilt is jelezték, hogy álcázza a piszkos terepet. Manapság a chinos továbbra is a kemény viselet, azonban a varázsa lágy érintésével, amely kiegészíti az Ivy League stílusát. Maradjon a vásárlás alapvető árnyalataival, hogy megnézze a részét.
Harci nadrág
A második világháború durva csatái során a rakománynadrág fókuszba került. A nadrágon lévő sok foltzseb praktikus volt a brit katonák számára, hogy terepi kötszereket tartsanak. A lassan égő tendencia, a harci nadrág már rendelkezésre áll a testreszabott verziókban, hogy kiegészítse a kortárs világ utcai stílusát. A lecsökkent verzió hűvösnek tűnik, alkalmasak egy forró nyári napon laza eseményekre. Maradjon azonban a vásárlás alapvető árnyalataival, hogy ezeket hiteles vonzerőt nyújtsa. A kiemelkedő nagykereskedelmi ruházati gyártók harci nadrágot mutatnak be a készletükben, amelyeket a kereskedők ömlesztve vásárolhatnak.
Meglepődött? Megdöbbent? Bármi is legyen, most, hogy megértette, honnan származnak ezek a darabok, ügyeljen arra, hogy ezeket valóban viselje -e valamilyen tisztelettel.
Ha olyan kereskedő vagy, aki a fent említett ruhák tömeges megvásárlására törekszik, akkor regisztráljon a vezető gyártóknál. Nagy diszkontrátákat kínálnak az ömlesztett vásárlók számára.
Címkék:
ruházati gyártók
Nagykereskedelmi ruházati gyártók
Nagykereskedelmi ruházati gyártók USA
Nagykereskedelmi ruhadarabok USA

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *