category

Ideális Melltartó a Hard-to-wear ruhák

Megosztás

Csipog

Pin

Reddit

Zseb

Ezt a bejegyzést állhat társult linkeket. Lásd az adatvédelmi irányelveinket.

Ez lehet a leginkább bosszantó divat difficulties– kitalálni, hogy milyen, hogy egy melltartó szépen alább egy ruhát egy nyitott hátsó vagy egy test átölelve sziluettje. Igen, kíván megjeleníteni a vonzó vissza, vagy elképesztő váll vagy ívelt csípőjét. Még nem a drága a támogatás, és anélkül, hogy felfedné göröngyös pántok és birtokolja.

Mi az a stílus hölgy csinálni?

Köszönhetően egy kis találékonyság a mi kedvenc stílusát fejében, van egy termék, hogy megvédje a vonzó zenekarok or– még worse– lelógó felső rész. Összegyűjtöttünk leghatékonyabb pánt nélküli melltartó, shapewear, fehérneműk és szabászati ​​eszközök fenntartásához szükséges akkor csintalan.

Ideális Backless Bras

A Stick-on

Vonzó, backless ruha közül az egyik legnehezebb hölgyek, hogy mint szilárd hordozón. Igen, van az öntapadós melltartó choice– azonban nem értem, minden hölgy, hogy lesz vissza a levegőt segítséget azoktól. Ezek látják javára mellbimbó lefedettség, amelynek köze van hozzá.

Divat Forms U Dive Backless, vállnélküli Bra, $ 38, Macy. Ez a darab jó értékelést, bár fűző hölgyek állítják, hogy nem nyújt elegendő segítséget.

a többutas

Sokkal jobb lehetőség egy kabrió melltartó backless beállítás. A pántot a test minden bizonnyal pihenni rendkívül alacsony, ami a váll pántok hosszú. Mégis minden bizonnyal tényleg úgy érzi, sokkal több, mint egy támogató öntapadós melltartó.

Jezabel Nő Embrace Backless Convertible Extreme Dive push-up melltartó, $ 34.49, Target

Próbáljon egy innovatív melltartó átalakító ha fűző, hogy az Ön egy pár centivel a bőr. Azok, akik még kevésbé, ejnye, tartsa elöl, ragacsos backless számot kell dolgozni.

a Melltartó

Ha a többutas melltartó tényleg úgy érzi, túl az egyensúly, próbálja a fűző verzió alacsony vissza. Ezek a stílusok általában már csontozó, amely létrehoz egy erősebb szerkezet, valamint tovább növeli a biztató érzés.

Va Bien Nő Ultra-Lift Low Back Melltartó, $ 40, az Amazon

A legjobb Bodycon: A Body Bra

Ha szükség, hogy minden helyzetben az említett bodycon, választhat egy bodysuit alakítója változata. Ja, akkor meg kell, hogy meghatározza, hogyan vegyenek részt a it– ha nem, akkor meg sima kontúrok tetejétől az aljáig. Egyszerűen látni kell azt, hogy nem túl szoros az oldalon. Nem szándékozik menetelnek hónalj vagy combközépig kidudorodik.

Női Red Hot által Spanx Convertible tölcséres combközépig Bodysuit, $ 66, Kohl.

A legjobb Sheers: A Slip Bra.

Sheer szép, mint a felső réteg, viszont teljesen áttetsző nem egy pillantást ajánljuk a The Költségvetési terv Fashionista. Akkor viselni shaper, hogy a hozzáadott biztosítási coverage– de mint egy kipróbált és igaz szabvány. Tudod kap egy sima, matt csúszik Amazon mintegy 20 $.

Vanity Fair Bra Slip, $ 20, az Amazon.com.

A legjobb Meghökkentő: Fashion Tape.

Egy kis stílus szalag megy a hosszú utat. Használja a kétoldalas ragadós dolgokat, amikor felöltötte kendő-front tetejét, valamint a nyitott oldalú elemek elkerül szekrény meghibásodások.

Hollywood stílus szalag, 8 $, Amazon.com.

Van bármilyen szerkezetű titkokat megosztani? Engedje meg felismerni a magyarázat!

Kérjük, hagyja e területen emptyGet kiadási terv Fashionista a postaládájába!
E-mail *.

Ellenőrizze a beérkezett üzenetek vagy a spam mappát a tagság érvényesítéséhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *