category

Kísérletezzen különféle módszereket, hogy a nagykereskedelmi flanel pólókba csúszhasson a Guy-hoz

Kísérlet A különböző módszerek a férfiak nagykereskedelmi flanel pólóinak becsúszására
2018.05.05., Autanic Global kiadta
A mezőgazdasági termelők, valamint a cowboyok által használt flanel pólók ma teljesen forradalmasították az ember szekrényét. Ez a szüreti divatnyilatkozat tetején van a divatlista, biztosítva a kényelmet, a meleget és a könnyűséget. Ha egyedinek akarsz kinézni, miért nem válasszon egy hagyományos flanel inget? A férfi designer flanel pólók alapvető fontosságúak egy kiskereskedelmi üzletben. A termelők, valamint a disztribútorok frissítik a piacon lévő kiskereskedelmi üzletek részvényeit, valamint az újdonsággal. Fogja meg a szemét különféle módszerekkel, hogy a flanelbe csúszjon. Nézzünk meg néhányat közülük:
Egyszerűség
Tartsa könnyed megjelenését, mégis divatos egy laza összejövetelhez. Összeállíthat egy flanelt karcsú formájú vagy közvetlenül farmernel. Hasonlóképpen próbálja ki a gombokat. Tartsa gombot, vagy hagyjon kifogástalanul. Szerezzen kontrasztos hatást a színek megfelelő szinkronizálásával a póló és az alsó szempontjából. Ha sötét színű ingre megy, akkor csúsztassa be egy könnyebb farmerbe vagy khaki nadrágba, és fordítva. Ahhoz, hogy sokkal lazabb megjelenést kapjon, tekerje fel az ujját.

Rétegezze fel
Laza alkalomra, a nagykereskedelmi flanel pólókat stílusosan és könnyedén rétegezzük. Viseljen egy könnyű fájdalomcsillapítót rajta. Hasonlóképpen, hogy hűvös megjelenést kapjon, csúsztassa be a flanel pólót egy grafikus póló fölé. Erősen válasszon egy pólót, amely jól megy a flaneljével a nyomtatás és a szín szempontjából. Menj be egy cipőbe vagy chino -ba, hogy kiszivárogjon. Ez a megjelenés teljesen jól megy a farmerekkel, valamint a rövidnadrággal vagy a bermudákkal.
Téli pillantás
Ha tél van, a flanel pólóval történő stílus soha nem hibázhat. Ha öltözéke különböző színű, válasszon egyszínű pulóvereket, amelyek túl vagy alatt vannak. Ez javítja a kifinomultságát. Ezenkívül a farmer dzsekik, gyapjú kabátok vagy puffadók vagy steppelt mellények elképesztően stílusosak, és bölcsek is a flanelekkel. Ez a megjelenés ideális egy külső utazáshoz vagy kalandhoz.

Menj formálisan vagy félig formálisan
Gépjen fel egy flanelt teljesen a formális vagy félig formális megjelenés érdekében. Gyorsan befektethet egy gyapjúkabátba pamut nadrággal vagy ugróval, valamint chinos -szal, hogy további csavarral adjon megjelenést. Ez a hagyományos illeszkedés sokkal formálisabbá válhat, szilárd-sötét színű vagy blézerrel.
Kiegészít
A szokásos flanel pólónak, amelyet bármilyen módszernél használnak, hagyományos és elegánsnak kell lennie. Ehhez elengedhetetlen, hogy a helyesen történő felszerelés o biztosítsa a legfinomabb megjelenését. Kísérletezzen egy flanel pólót egy fejfajgal, a lapos kupaktól kezdve a kalapig stb. A közös irodai megjelenés érdekében próbáljon meg egy kardigánnal nyakkendőt, amely egy kardigán egy gombos flanel ing felett van. Válassza a csizmát, a chinos -t vagy a csónakcipőt is, hogy elbűvölő legyen.
A férfi flanel pólók nagykereskedelme minden bizonnyal érdeklődést mutat a divat jelenet iránt. Rugalmas ruházatként a flanel pólók széles látványt kínálnak. Az alkalmi, a formális, a félig formális és a szezonális, a legjobban a kiskereskedelmi üzletből származó megjelenést.
Címkék:
flanel pólók gyártói
flanel pólók nagykereskedelem
férfi designer flanel ing
Férfi flanel pólók nagykereskedelem
Nagykereskedelmi férfi flanel ing

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

oldali URL

Címke

Név*

Email*

oldali URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *