Uncategorized

100 dollár alatt 4. nap: redős midi szoknya + egy vállú blúz

fodros blúz: Aqua | Redőzött midi szoknya: Bardot | Fekete szandál: Vince Camuto | Boríték tengelykapcsoló: Rebecca Minkoff | Első karika fülbevalók: Argento Vivo | Kerek napszemüveg: vasárnap valahol

< >

Nagyon örülök, hogy ma folytatom a 100 dolláros év alatti sorozatomat egy ünnepi nyári megjelenéssel, amely bemutatja ezt a kedvenc csíkos fodros, egy vállú tetejét és ezt a klasszikus midi szoknyát. Ezen megfizethető ruházati cikkek mellett megismétli, hogy még a cipőim, táskáim és kiegészítőim is 100 dollár alatt vannak, mint például a csodálatos Rebecca Minkoff boríték megragadása, amelyet ma sportolok. Egy millió gyönyörű színben kapható, és ideális mindenhez, az alkalmi italoktól a formális rendezvényekig. Fekete és piros színben vagyok, és arra gondolok, hogy az elpirulást fordítom!

Valójában soha nem lehet túl sok sokoldalú, napról éjszaka, kopás-mindenhol vágott darab, Amiright? Az évek során azt tapasztaltam, hogy valóban nem lesz sokkal jobb, mint egy klasszikus midi szoknya, mert nincs egy midi szoknya nem vehet el téged – az iroda, a vasárnapi villásreggeli, a randevú éjszaka, italok a lányokkal, templom Nagymama, nevezed. Ez az Über klasszikus, alulbecsülten elegáns kötelező darab, amelyet mindenkinek szüksége van a szekrényben.

Majdnem öt évvel ezelőtt vásároltam a mai redős midi szoknya haditengerészetének verzióját, és ez még mindig messze a leginkább viselt szoknya. Ha sokkal megfizethetőbb MIDI-lehetőségeket keres, nézd meg ezt az aszimmetrikus fekete midi szoknyát, ez a nagyon fodros, magas, alacsony MIDI csomagolás szoknya vagy ez a fekete velúr A-Line szépség-mindegyik 100 dollár alatt van! És ha egyikük sem sztrájkolja a képzeletét, nézd meg az alábbiakban a 100 dolláros MIDI szoknyák montázsát!

< >

Ruffle blúz: Aqua | Redőzött midi szoknya: Bardot | Fekete szandál: Vince Camuto | Boríték tengelykapcsoló: Rebecca Minkoff | Első karika fülbevalók: Argento Vivo | Kerek napszemüveg: vasárnap valahol

< >

Ha esélye van egy szikla alatt élni, vagy éppen kómából jön ki, a Nordstrom évforduló eladása továbbra is erős! Nézze meg a javaslataimat, amelyek itt navigálnak az eladásra, és a harminc legfontosabb eladási válogatásom itt!

Nézze meg itt a 100 dolláros év alatti sorozat többi részét:
1. nap: Bőrkabát + fehér kúpos nadrág

2. nap: Klasszikus fekete hüvely ruha

3. nap: Gingham ceruza szoknya + harang hüvely blúz

5. nap: Piros szemüveg íj ruhája

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *