category

Egy világban …

szeretném látni a filmet, hogy ezt a még / minta képet vették. Három főiskolai barátok egy vacsoracsoportba dobnak néhány hátborzongató öreg haverban egy hátborzongató öreg kastélyban a város szélén (természetesen, persze, mivel a filmekben csak azt mondtam, hogy “megpróbálok téged!” Az emberek mindent megtesznek hülye dolgok). Elkerülhetetlenül elkülönülnek, és olyan ijesztő dolgokat kell kínálniuk, amelyek a sötét sarkokból kiugrottak. (Bármi, azzal a furcsa csillárral / sconce / hátborzongató tükörrel, hogy horrorfilmnek kell lennie, ugye?)

Végül a szőke egy meghal (ő egy kicsit ditz, és a Ditz mindig megkapja), a sárga ruha elmenekül (túlságosan érzékenynek tűnik, hogy bármit is elkerüljék), valamint az egyik a fekete ruha, üres tekintetű, tartózkodás a hátborzongató öreg haver a hátborzongató öreg otthon (annak ellenére, hogy könnyes tiltakozása sárga ruhában). Flash előre huszonöt év, valamint egy csoport férfi főiskolai barátok megy egy vacsora party dobott hátborzongató öreg hölgy … Dum Dum Dum Dum … még mindig viselte a méhkas frizurát, valamint ugyanazt a dior ruhát!

Feltételezem, hogy a furcsa nyaklánc különleges szintű elmeellenőrzést gyakorol. Ez az egyetlen magyarázat. Bónuszpontok Ha ez egy szál!

Kérdésem: Ki játszik hátborzongató régi haver?

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Rant: Látom London, lásd Franciaország 2008.
Hogy ne válaszoljon a Criticismaprilra 18, 2008
Két dolog 2005. június 14-én

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *