Uncategorized

Mondj búcsút, hogy a Sport, hé ott ph8

Csipog

Pin

Reddit

Zseb

Ez a közzététel az affiliate linkekből állhat. Lásd az adatvédelmi irányelveinket.

Mi: BEBE-A divat az elkövetkező kiskereskedő, akit a kiskereskedő, aki alig – ott értékesíti a topokat, valamint az ünnepi ruhákat – mondja Sayonara a Bebe Sportboltjai az Egyesült Államokban. Ehelyett az üzlet helyett a 62 Bebe sport üzletek a pH 8, egy új, „kiskereskedelmi koncepció” áldozatot „játékosan szexi divat előre aktív utcai viselet,” tervezett megnyitása 2009 novemberében.

Amit mondanak:
“Ebben az új gazdaságban van egy megnövekedett fogyasztói tudat, valamint a logó, valamint a fantasztikus design, a kiváló minőségű, valamint a kényelem, valamint a kényelem,” – mondta Tara Poseley, csak a közelmúltban kinevezett PH8 elnöke. “A Savvier nők ruháit keresik, amit naponta viselnek” on-the-go “-ot, akár egy jóga osztályba, akár egy kávét megragadnak barátaival, akár részt vesznek az intézményi tevékenységekkel gyermekeikkel – olyan ruhák, amelyek divatosan elegáns, kortársak, valamint egyszerűen fel vagy le.”

Mit mondunk: Umm … hiányzott valamit? Eltekintve attól, hogy az üzleti logók csökkentett hangsúlyt fektessen, úgy tűnik, hogy a Bebe azt tervezi, hogy pontosan ugyanazt a klub-inspirált jóga-fokozatot értékesíti PH8-nál, mivel mindig a BEBE Sportban történt. Mindazonáltal úgy tűnik, hogy az üzleti vezetők ideálisak az ideális pályán, amikor sokkal többet fognak biztosítani az összes divat előtt, hogy olyan ruhákat keresnek, amelyeket ruhákat keresnek, amelyeket a PTA-találkozókért vagy az edzőteremben leereszthetnének, így talán Hívja ezt egy rajzot?

Kérjük, ezt a mezőt hagyja emptyGet költségvetési terv Fashionista a postaládájába!
E-mail *

Ellenőrizze az Inbox vagy a Spam mappát az előfizetés ellenőrzéséhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *