Uncategorized

A hercegnő Catherine Walker fegyverszünet 100 szolgáltató

Kate hozta vissza a Catherine Walker kabátot az esti megemlékezés vasárnap szolgáltatás Westminster Abbey.

Volt egy különleges szolgáltatás ebben az évben századik évfordulóját aláírásának fegyverszünet véget vetett a félelmetes háború.

Alább látni Eduárd kenti herceg és a Prince Michael Kent érkező Abbey.

A Prince of Wales és Cornwall hercegnője a nagyon tisztelendő John Hall, Dean of Westminster.

Camilla koordinált szépen a királynő.

A szolgáltatás írták le, mint hogy az egyik „hálát adni a béke és azok, akik visszatértek.” Az alábbiakban a Dukes és hercegnők belsejében Abbey.

HM és a német államfő Frank-Walter Steinmeier, a sír az ismeretlen harcos. A ma reggeli szolgáltatást, az elnök megkoszorúzta a síremlék, a jelölést a történelmi megbékélés a két nemzet között.

Minden tartott egy koszorút kell adni azoknak a sírra.

Az Abbey jegyzetek „A virágok élénk színű szimbolizálja ünneplés, és tartalmazza a hanga, gerbera, liliom, rózsa és krizantém.”

Kilenc fiatalok, akik részt vettek az I. világháború emlékünnepségeket az elmúlt négy évben is elhelyezett virágok sírjánál az ismeretlen harcos.

Színész John Simm olvasni privát 12768: Memoir egy Tommy, John Jackson emlékirat az ő tapasztalatait első világháború.

A kiválasztás olvasni ma este:

… a löket a tizenegyedik órában a hangok a háború hirtelen abbamaradt … év után a zaj, a csend és a nyugalom az, hogy a hideg, novemberi napon volt zavarba ejtő.

Miniszterelnök Theresa is tett egy olvasó Ézsaiás: „Hát nem ez a gyors, hogy én választottam? Ahhoz, hogy kötelékeit a gonoszságnak, hogy vonja vissza a nehéz terheket, és hagyni, hogy az elnyomott szabadon járnak, és hogy minden igát törni?”

A canterburyi érsek, Justin Welby, szállított, a cím ezen az estén.

Színész Simon Russell Beale CBE olvasni a befejezetlen feladat, egy fejezet a Winston Churchill könyve, A világválság kötet IV: „A büntetést vereség tönkre. A jutalom a győzelem felelősség. Ez egy szörnyű jutalmat …”

Károly herceg nem egy olvasó: John 15: versek 9-15, talán legismertebb a sorban, „Nagyobb szeretete Nincsen senkiben, mint ez, hogy egy ember feküdt le az életét adja az ő barátaiért.”

Beszédében azt mondta: „A végső ítéletet a gonosz vereség … Ezen a napon emlékezünk, annak érdekében, hogy jár … Ellenségei összeegyeztetni, és hogy van remény a világ számára.”

Azt fogja látni, ha tudok az összes videó a szolgáltatást; lenne félelmetes, hogy megtapasztalják bármely / összes kazettán.

Most mi pillantást, amit a hercegnő viselte az esti szolgáltatást.

Kate egy kabátot Catherine Walker, ami nagyon kedvelt a hercegnő divat követői.

A darabot először látható az 2017 Szent Patrik napja lóhere szolgáltatás az ír gárda, majd később ugyanazon a napon, amikor azt üdvözölte, hogy Párizsban.

A kétsoros illeszkedés és flare stílus kvintesszenciája Kate, bársonyos trim a gallér, mandzsetta és zseb füleket.

A hercegnő viselt új fejrész királyi kedvenc Jane Taylor.

Kezdetben azt gondoltuk hercegnő viselte az egyik Milliner Velvet hajpántok ($ 1138). Azonban, ha nagyon odafigyelnek a darab, Kate stílusa nem rendelkezik a becsomagolt anyag elem látható a bal oldalon a fenti képen. UPDATE november 13: Anna a Sophie Wessex blog azt hallotta Jane Tylor és azt mondják, a hercegnő visel változata a fejpánt, amely nem rendelkezik a kiegészítő becsomagolt anyagot.

Kate vitte Jimmy Choo Celeste tengelykapcsoló stílusú fekete bársony.

Úgy nézett ki, mint ő viselte Jimmy Choo Romy 100 Velvet szivattyúk ($ 895).

És ő viselte a Cassandra ösztöke Cavolfiore Pearl Stud fülbevaló, hogy ő volt a ma reggeli ünnepségen a síremlék.

A hercegnő is rajta Cartier karóra.

Az alábbiakban a koszorúk által lefektetett királynő és német elnök Dr. Franz-Walther Stenmeier együtt feküdtek sírjánál az Ismeretlen Katona.

647Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *