Uncategorized

A hét művésze -#1 Dan Mumford, valamint a „Heretic” – A ruhadarabja

Úgy gondolom, hogy a tee -függők számára Dan Mumfordnak nincs szüksége bemutatásra, mivel népszerűsége a zenei művészeti áruk között, Különösen a Band Tee ing -mintákon. De kivéve ezeket, lehet, hogy néhányan közülük használhatják művészetét anélkül, hogy megértené. Tegyük fel egy kicsit megérteni őt, és csodálkozunk a legújabb abszolút csodálatos megvalósításáról: a Mumford Garments Line -ről.
A grafikus Dan Mumford Dan Mumford egy szabadúszó illusztrátor, valamint egy londoni képernyőképző, aki komolyan hozzájárult a Band Tee ing -tervek legjobb művészeteihez. Alapítványt készített a művészetben, valamint a stílusban, amelyet hároméves képen teljesítettek, valamint most teljes munkaidős illusztrátor és képernyőnyomtató.
A Graphic Artisthe segített olyan művészeknek, mint a „Fekete -dahlia gyilkosság”, a „Devil használja a Prada”, a „Vérés”, a „Gallows”, a „Hozd meg a Horizont”, valamint még sokan. valamint a Mumforddal folytatott partnerség is jobban vitte őket rajongóikhoz. Mivel a Mumford ilyen csodálatos műalkotásokat készített, előfordulhat, hogy ezeknek a zenekaroknak a pólóit viselheti anélkül, hogy maguknak a zenekarokat igazán szeretné.
Vektor Artvector Arthe olyan regionális zenekarokban játszott, mint például az inkoherencia, valamint a NeverThemore, valamint a borítók mellett, amelyeket nekik tett, és az első munkája a „The Gallows” – „A Farkasok Zenekarja borítója” című munkája volt – 2006 -tól. amelyen Alex Curtis -nal foglalkozott. Az az igazság, hogy a zenei színpadon volt, és kapcsolatait új és fontosabb ügyfelekhez vezette Mumfordhoz. Hasonlóképpen egy Munny gyűjtő, valamint a 80 -as 90 -es évek korszakából, a képregényekből, az életből, a moziból, valamint általában olyan helyszíneket kap, amelyek nem kapcsolódnak a művészetéhez. Azt állította, hogy Alfons Mucha, valamint a régi horrorfilmek mindig is befolyásolták. Egy póló -ing illusztrációhoz egy -három napra van szüksége, bár még többet is igénybe vehet, mint a „Evil 9” projektnél, ahol a zombi tájnak 2 hetes szilárd munkára volt szüksége.
Előnyben részesített munkája a „Francesca”, amelyet magának tett, valamint az egyszerűséget és az ártatlanságot, amely megkülönbözteti magát a többi munkájától, amelyet ügyfelei számára tett.
Mivel szabadúszóként abszolút lehetetlen hosszú ideig felfedezni magának, úgy tűnik, hogy Dan Mumford felfedezte egy módszert, amely végül elkészít valamit magának. Amellett, hogy egy új ruházati vonal a legmegfelelőbb feladat egy olyan illusztrátor számára, mint Mumford. Az eretnek: kiadási dátum – 2010. május 15
A zsigeri és furcsa képek, amelyek minden előállított stílust díszítenek, horror stílusú illusztrációmesterré vált. Itt, a saját ruhadarabokig, csak egyetlen lépésben volt, amelyet 2010. május 15 -én készítenek. A 8 póló stílusú, valamint a plakátok sorozatát látják a napfény, valamint az út megkezdi az utat rajongói, akik megvásárolják őket. Az új ruházati vonal képviseli Mumford művészetét, amelyet a következő szintre vettek. Amint reméljük, ez csak a kezdet.
A Mumford Garments egy partnerség Dan Mumford, valamint Indiemerch, a legelső sorozat, az eretnek között, az okkult meséje, a pólók közreműködésével, 2010. május 15 -én jelenik meg. A debütáló vonal legelső látható. az Indiemerch üzlet standján, a California Metalfest -ben, 2010. május 15 -én és 16 -án. www.mumfordclothing.com www.indiemerchstore.com/mumford

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *