category

10 nagyszerű költségvetés szépség tippek

Csipog

Pin

Reddit

Zseb

A költségvetés szépsége elengedhetetlen ebben a kemény gazdaságban, nem csak huszonnégyen, de mindannyiunk. Megtalálni, hogy a termékek ugyanolyan fontosak, mint a költségvetésben, ugyanolyan fontosak, mint az okos és gyakran az idő tesztelt módja, hogy ugyanazt az eredményt kapja, sokkal kevesebb Moolah.

Ez a bejegyzés tartalmazhat affiliate linkeket. Lásd az adatvédelmi irányelveinket.

A középiskolában például drága szempillaspirál vettem. Egy gyönyörű torpedóban, és háromszor költséges, mint a szokásos szempillaspirálom, biztos voltam benne, hogy a szempillámok őrültnek tűnnek. Ehelyett nézett pontosan ugyanaz, mint ők, amikor használtam a fényes zöld cső lennék óta használ középiskolás keresztül helyi Save-On.

1. Használjon főzési spray-t a körmökön.

Pam főzőpermet, $ 3.49, cél

A körmök szuperjének megszárítása körömszárító nélkül szárítsa meg, permetezze őket PAM-val. Művek!

2. Készítsen saját testcsiszoltat.

A Body Scrub határozottan olyan termék, amelyet saját magában tehetünk, amely ugyanúgy fog működni. Adjunk hozzá nyerscukrot olívaolajjal és citrommal, és teljesen hatékony, édes testdobog van.

3. Használja a rúzs minden utolsó bitét.

Ha a kedvenc rúzsom tompa, ne dobja. Kihúzza a pihenést, és érintse meg a pigmentet egy kis edénybe, amelyet akkor alkalmazhatunk egy ajakkefével.

4. Használja a cetaphilt.

Cetaphil Hidratáló éjszakai krém, 10,35 $, cél

Évekkel ezelőtt olvastam az “Allure” magazinban, hogy a cetaphil bőrgyógyász volt. Rendkívül olcsó, elképesztően hatékony és gyengéd minden bőrtípuson. Próbálja ki – az összes cetafil termék lopás.

5. Készítsen saját bőrt és hajfestőt.

Az Apple almaborecet nagyszerűen működik mind a bőr, mind a haj számára. A hajra, a felépítés haját csíkos és ragyogjon, tökéletes az öblítéshez a termék felépítése után. A bőr esetében festékként működik.

6. Tegyen egy DIY mély állapotot.

Csinálj egy mélykondicionáló kezelést, ha a haját kondicionálóval és a sugarak felé tartja. Ha túl hideg ahhoz, hogy a nap dolgozzon, fújja ki a kondicionálót az alacsony hőre.

7. Háromágyassági ajakszín.

NYX professzionális smink vaj rúzs, 6,49 $, cél

Egyszer olvastam egy interjút egy olyan modellt, aki azt mondta, hogy a legszebb smink rutinja főként rúzs. Kedvenc vörös árnyalatot választott, és az ajkára és az arcára alkalmazta. Aztán vett egy apró színfolt kevert vazelinnel és dörzsölte a ránc a szeme.

Curl szempillák és hozzáadott szempillaspirál, és van egy olcsó és szép megjelenésed.

8. Az E-vitamin a cserepes ajkak.

Mivel a pre-teen elkezdtem anyukám E-vitamin és felbukkanó egy nyitott használni az olajat én cserepes ajkak. Ez szépen működik, és ad a száját egy szexi ragyogás.

9. Viseljen gyógyszertár alapot.

L’Oreal igazi Match, $ 5,79, Target

Én már a L’Oreal igazi mérkőzés alapot, mivel ez jött ki, és nagyon tetszik. Ez az 10 $, és valóban fedelek, de anélkül, hogy cakey meg mindannyian rettegés. Van világos bőr szeplők, és tökéletesen működik, de van egy árnyék minden bőr szín.

10. próbálja a hajtű manikűr.

Köröm, ez a költségvetési trükk annyira szórakoztató – használja az izzót végén egy hajtű létrehozni pöttyös egy alapszín egy tökéletes ápolt megjelenés!

Kérjük, ezt a mezőt hagyja emptyGet költségvetési Fashionista a postaládájába!
E-mail *

Ellenőrizze az Inbox vagy a Spam mappát az előfizetés megerősítéséhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *