Uncategorized

Dust Ho!

Amikor azt követelmény egy jó lövés jogos felháborodását, szeretem böngészni a Google könyvek kulcsszavak, mint a „nevetséges ruha” vagy „nevetséges ruha”, mert én soha nem csalódtam. Én mindig felfedezni néhány fickó, aki úgy döntött, hogy az egyetlen dolog, rossz a világ női ruha, valamint, hogy a programot úgy, hogy messze meghaladja a kiszámíthatatlan divat (és aki természetesen használja, amely teljesen racionális termékét ruha, nyakkendő) ideálisan illeszkedik át kritika rá.

Ez a példa is csodálatos – ez nem az a London utcáin mocskosak, vagy az a srác meg talán nem dobja a szivar seggüket a csatornában – nem, női köpenyek is hosszú. (Miért nem lehet a két dolog, hogy igaz legyen, nem tudom?)

SZOCIÁLIS CATECHISM.Q. Mi a legmocskosabb lény tudja? A. Az angol finom hölgy. K. Mik az okai, hogy ezt a? A. Her habits.Q. magyarázza meg több fully.A. Mikor jár ő elhúzódik mögötte egy tartályt por, valamint a szennyeződés minden kind.Q. Hogy nevezik? A. A hosszú ruha, vagy train.Q. Mi a fellépés? A. Ez végigsöpör a földön, összegyűjti sár, por, szivar-tuskók, szívószálak, levelek, valamint minden egyéb impurity.Q. Mi történik ezután? A. Ez a felhalmozódás cserjések ki, hogy egy adott mértékben függ más részein neki ruhát, vagy azt követően a lábak bármilyen típusú személy lehet, aki járni mellé, valamint akkor, amikor megkapja a kocsijába, a kifogásolható ügyet rontja a bélés; Amellett, hogy a por a leginkább offensive.Q. Miért ő viselte ilyen nevetséges ruhát? A. Az egyik két okból. Vagy mert ő célja a szolgai utánzás sajátos fantasztikus emberek, vagy mert ő pénzt köszönhet neki kalaposnő, valamint nem mer rendelni bármilyen típusú ruha kivételével, amelyet ez a zsarnok küld ház her.Q. Miért ő nem emelés, vagy hurok fel a ruháját, hogy tartsa a földön? A. Mert, hogy egy lusta ember, ő vastag ancles [sic], vagy hogy egy vézna ember, ő sovány is, amely hiúsága megtiltja neki, hogy exhibit.Q. Van bármilyen más okból? A. Igen; ő valószínűleg csúnya láb, eltorzították tyúkszem vagy bütyök által kiváltott segítségével szűk boots.Q. Van-e bármilyen típusú gyógyír az ilyen szokásokat? Van sem, egészen férj már majdnem tönkretette a lány extravagáns, amikor ő kénytelen a költséghatékony okokból ruhában, mint egy racionális lény, valamint a mikor válik tiszta, mint valamint bájos, mint a brit női akart lenni. Kérdés: Mi az érzés indítja a srác a látvány ezek ruhák? A. megvető szánalmat a nő, valamint a kár nélkül semmibe, neki sajnálatos férje. Q. Vajon érti ezt? A. Igen, de ahogy ruhák kevésbé legyen szíves srác, mint bosszant nők, a megértés nincs hatással rá mocskos szokásait. K: Hol az állat látható? A. A állatkerteknek vasárnap délután, a Park, valamint a Kensington Gardens, valamint a legtöbb helyen, ahol finom ruhát lehet hatékonyan láthatók. K. Mi leckét érdemes következtethetünk ebből? A. Ez a hála a Providence, hogy (ha házas egyáltalán), akkor feleségül gyakorlati hölgy, valamint nem egy finom hölgy. K. Mit kérsz inni? A. Bármit, amit szeretnél, hogy egy nevet.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

A ruhák titkos élete. 8Sept, 2006. év
Secret Lives of Gowns # 14March 27, 2008 With 8 8 megjegyzés
Hiányzott a szexizmus elleni blogolás! 2007. március 9.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *