Uncategorized

MKNK Garments – 01 kollekció

Az MKNK utcai ruházat márkája a törökországi Instanbulból aggódik, Derin Ciler, más néven Mekazoo (a Mechanic Állatkertet képviseli), aki 2007 -ben elkezdte a játékokat. Elsősorban a játék/karakter kialakítására, az illusztrációra, a ruházatra és a grafikai tervezésre összpontosítva. A póló vonal nevében szereplő finanszírozási levelek a „Mekanik” szóból származnak, valamint az ötlet a prominens kultúra, valamint a nagyvárosi élet körül forog – a ruhák mindannyian szeretnénk viselni, amikor kényelmesek akarunk érezni magunkat. A stílusok nosztalgiát mutatnak számukra, emlékeztetve az Oldschool stílusokra, bár ezeket éles, kortárs hangok alaposan keretezik.
Hangos és a büszke Mekanik ruházat, a dishaydissectionoldschool kapucnis hyukool kapucnis hyukerschool snapbackcartoon erőszak snapbackmknk matrica pack 01mknk Mekanikthe márkája csak a korlátozott kiadású termékek előállítására, a legmagasabb minőségű, és ez a jövőben nem módosul. Vagy stílusok készítése csak a ruhák eladásának javára. Amint azt a Behance és a Society6 profilokból láthatja, a stílus stílus rendkívül jól definiált, és hasonló a mecha -illesztéshez, ami óriási lelkesedés. Ez a sor egy rendkívül jól lekerekített művész kiterjesztése, amely nem hajlandó kompromisszumot tenni, műveit a sci-fi, a mechák, a videojátékok és a B-filmek befolyásolják. Hasonlóképpen felfedezheti őt a Facebookon, valamint a Twitteren a sor frissítéseihez!
A Korlátozott kiadású tételekkel rendelkező pólókhoz a költségek meglehetősen tisztességesek: 25 USD pólókért, 60 dollár kapucnis pulóverekért, valamint 35 dollár hihetetlen snapback-ekért, amelyeken a logó tökéletesen működik! Amellett, hogy kapsz egy teljesen ingyenes papírjátékot minden pólóval!
Nézze meg az utcai ruházat ideális környezetében bemutatott videó betartását:

A pólók korlátozott kiadásúak 100. Az összes póló

100% fésült hangos fonott pamut, valamint környezetbarát vízalapú tintákkal nyomtatva. Minden póló tartalmaz egy teljesen ingyenes papírjátékot és matricát.
A kapucnis pulóverek korlátozott kiadás, színes 70. Vágják őket, és varrják a 350 GSM hármas fonal kapucnis pulóvert, tisztított bölcsővel, E pamut 5 poliészterrel, 30/60/10 anyaggal. Mindegyik tartalmaz egy teljesen ingyenes matricát az MKNK matricacsomagból.
A Snapbacks korlátozott kiadású, 50%, 15% gyapjú és 85% akril, 3D hímzés, egy méret mindenki számára. Mindegyik tartalmaz egy teljesen ingyenes matricát az MKNK matricacsomagból.

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *