Uncategorized

Rant-tasztikus téma # 143: “Mit kell viselni a repülőgépeken”

[Tipp: Ez nem a fenti.]

Évek óta, és azt jeleztem, hogy évekig, eléggé havi utazás, boggled, amit az emberek úgy döntenek, hogy a repülőgépeken viselnek. csak teljesen megalapozott. A sweatpants és a gyilok öszvérek (gyakran ugyanaz a személy), a farmer, hogy sokkal több lyuk, mint a farmer (hozzáillő lyukas pólók), a vacak flip-mikro mini. Soha nem tudtam kitalálni, amíg tegnap este várakozva, miközben a vörök szemébe vártam Chicago-t az SFO-tól, volt egy kis epiphany, vagy talán egy kis plane-depriváció. (Annyira nehéz megmondani a különbséget, tényleg.)

Az én vételem az, hogy azok az emberek, akik ruhákat viselnek a repülőgépeken, amelyek jobban megfelelnek az idegenek autókának 5 / pop-ban történő mosásához, lényegében feladták mindazokat a reményt, amelyeket valaha is örömmel fogadnak. Elkészítették a döntést Serendipity nem számukra, ezért elhagyták azt a fogalmat, hogy talán egy nap, hogy szükségük van egy jó első benyomást egy idegenre. (Ők már azt is döntött, hogy soha ne frissíteni kell a szolgáltatási osztály, nem is beszélve az első.)

Én, nem fogok egy síkon bármi kevésbé, mint egy üzleti-alkalmi találkozó. Általában egy szoknya + kardigán, többnyire egy szoknya + kényelmes kabát. Legalább két zsebbel elengedhetetlen, ezért nem kell ásni a táskámban az ID & Boarding Pass-hoz. lapos cipő, hogy csúszik ki és be könnyen a must, hogy tudok játszani a séta-át szerepét a TSA biztonsági színházi hidegvérrel. (A következő alkalommal mögött vagyok valaki pántos, multi-csat gladiátor szandál, bár én feldobás őket az oroszlánok.) Ha én repülök, szombaton * talán * fogok viselni cipők, de ők nagyszerű, nem pedig a gyep kaszálásához.

Így, ha végül ülök egymás mellett, nem kell kiabálnom a ruháimat. Tegnap este láttam ruhákat, amelyek azt mondták: “I modell a Frederick-hez, Hollywood, Lamé Division”; Ruhák, amelyek azt mondták: “A kedvenc szombat reggel rajzfilm és egy tál csokoládé matt cukor bombák, amire igazán szükségem van ideális most”; És a ruhák, amelyek azt mondták: “Meg tudom változtatni az olajat az autómban – és a közelmúltban.” Egyik ilyen ruhát nem mondta: “Vigyél komolyan, kérlek.”

Nem vagyok ellen kényelem – értesítés Azt mondtam: “lapos cipő, kényelmes kabát”, és viselek pólókat, biztosan, nem fussy selyem blúzok – de van egy sor a “kényelmes” és a “raggedy-ass lusta” és a repülőtér között nem az a hely, ahol áthaladhatsz. A repülőgép egy zárt tér, és mint bármely zárt tér, sokkal több civilitást igényel, és mások figyelmét, nem kevesebbet igényel.

Tehát, kérem: nem sokkal flip-flop-(és ha igen viseljen flip-flop, próbáld meg nyomon követni őket, úgy, hogy nem vagyunk mind felemelte a deplaning Ön által keresett alatt három üléssorral a balra). Próbáljon meg strukturális integritással rendelkező ruhákat; A turbulencia durva, tudod? és tudom, hogy eladják parfüm (olcsó is!) a repülőtéren, de ez nem jelenti azt, kapsz, hogy megpróbálja öt különböző is, mielőtt fórumon.

Mielőtt elhagynád a repülőtérre, nézd meg magad a tükörbe, és gondolj: találkozhatok és lenyűgözhetnék valakit, aki megváltoztatná az életemet, miközben ezt viseli? És ha a válasz “Nem”, változás. és adj hozzá egy pulóvert: Ezek a repülőgépek hidegek lehetnek.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Mit viselek (ha srác voltam) 2008. július 10.
HOGYAN: PACKINGJUNE 9, 2008
Nemzetközi viselet Dress Day 2009 – ma! 2009. október 29. 83 Megjegyzések

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *