Uncategorized

Az egyik, hogy megszűnt

Nos, az én felbontásom, hogy ne vásároljon semmilyen mintát egy darabig, ezt egy időre tesztelték – tesztelte az ajánlati pontra. Azonban az univerzum megmentett engem magamtól, és valaki, aki nem oldotta meg, hogy nem vásárol több mintát (amennyire tudom) megkapta. Nem álmodott, bár [sóhaj]?

Az eladó, Lisa darabjai, tonna más fantasztikus minták, számos méretben …

Most utazok, és a meleg hőmérsékleten (Kaliforniában vagyok), ez szintén fantasztikus utazás volt a pozitív varrás megerősítéshez. Az PSR az, amikor valaki ad neked egy bókot valamit, amit tettél (és abban a pillanatban, rajta van). Csütörtök, hogy megöleltem-igen, ez igaza van, megölelte – de egy fiatal férfi a punk meggyőzés, aki azt mondta, hogy költözött, hogy a álcázott szoknya fizikai szeretetét. (És tekintve öreg vagyok ahhoz, hogy szigorúan biológiai úton lehetséges módon, hogy az anyja, én hittem neki.) Három véletlenszerűen kiválasztott emberek gratulált pénteki Duro, és a lány a pult mögé, az In-and-Out Burger ( Omg, mindent, amit hallottál az in-and-out nagyszerűségéről? Minden igaz!) Tegnap este eljött az állomásától, hogy elmondja nekem, hogy tetszett a szabadság neurons ruha.

Természetesen az összes mt-ot csak nagyobb erőfeszítéseket teszel. „Ha ők, mint a * ez *,” Azt hiszem, „fiú tennének, mint amit tervezett következő!” Az egyetlen probléma … hol lesz ez vége?

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Egy vendég rant a “Miért olyan drága” vintage minták? “2008. július 17. 116 megjegyzés
Szóval mi? 2008. december 10. 143 megjegyzés
Az első ruha és az utolsó ruhamarcha 2008. 12.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *