Uncategorized

Az első hölgyek

hölgyek által viselt gyönyörű nyitó ruhák hölgyek, de az első hölgyek varázsa nem vitatható. A jelenlegi Fashionista és az első hölgy, Michelle Obama, Barack Obama Sevilla FC Mez elnök felesége, nem az első az első hölgyekben, akik a nemzet és a divat szerelmeseinek rázkódnak egy nyitó ruhában.
Ezt a kiváltságot sok hölgy viseli, amelyek bizonyítéka a Smithsonian American Történeti Múzeumban áttekinthető, amely azt mutatja, hogy a hölgyek által több mint egy jó 100 éve viselt ruhákat. Vegyük például Jackie Kennedy -t, aki a politikai színtéren volt a legdivatosabb hölgy, figyelembe véve merész ruháját és köpenyét.

Tegyünk egy szoros ellenőrzést az első hölgyek által egy idő alatt viselt alapító ruhákról. Nevezheti azt az alapító labdas divatnak, amely lényegében új jelzést adott az elnökségnek, az első hölgynek és a nemzetnek.
Michelle Obama
Ez a Jason Wu által létrehozott piros színű, ujjatlan golyós ruha puha, folyékony, egyedi gyártású sifonból és bársonyból készült. Nem csak romantikus és optimista volt, hanem önmagában is divatnyilatkozat volt.
[Olvassa el még: Michelle Obama divatos nyilatkozatait]

Laura Bush
George W. Bush, az Egyesült Államok 43. elnökének felesége, Laura Bush ragyogónak tűnt egy kristálytáblázott ruhában, amelyet Michael Faircloth készített Ruby Red-ben készített.

Ez a Chantilly csipke kialakítása nemcsak elismerést kapott, hanem Bush elnök Laura feleségére nézett, és azt mondta: „És Laura mindig olyan gyönyörűnek tűnik.”

Hillary Rodham Clinton
Az 1993. évi alapító labda számára az első hölgy Mrs. Clinton viselő csipke ruhát viselt, amelyet a New York -i székhelyű Sarah Phillips készített.

Rosalynn Carter
Milyen az osztály szenzációs eleme. Az első hölgy, Rosalynn Carter viselt megnyitó ruhájában, amely tartja Önt, az az arany Aston Villa FC Mez hímzett ujjatlan kabát, amely egy Mary Matise által létrehozott aranytábrált kék sifon ruhán keresztül, amelyet a New York-i Dominic Rompollo egy esti köpeny tetejére készített.

Pat Nixon
1969 -ben Nixon kiválasztott egy sárga ruhát, amelyet Karen Stark készített. Valójában ez az alapító ruha fellebbezési hányadosa, hogy az első hölgy viseli a Swarovski kristályszívű szatén ruhát, és a Bolero kabátot két sokkal több nyilvános rendezvényhez illesztette.

Lady Bird Johnson
A Lady Bird Johnson abszolút elbűvölő megjelenésű, az 1963-as rendezvényt, amelyet John Moore (aki egyébként Marilyn Monroe-t is öltözött), egy gyöngy nyaklánccal és egy pár fehér kesztyűvel összeállított Canary-sárga-neck ruhába öltözött. Azt mondta a Time Magazine-nak: „Szeretem a ruhákat-szeretem őket, de azt akarom, hogy kiszolgáljanak, nem pedig nekem, hogy kiszolgáljam őket.”
[Olvassa el: A Kate Middleton királyi túra]

Jacqueline Kennedy
Jackie kegyelme és stílusa mindig is tükrözte fantasztikus divatválasztását. Valójában Jackie Kennedy egyszerűen szerette élénk színeket viselni, mint például rózsaszín, sárga, piros Bologna FC 1909 Mez és elefántcsont. Audrey Hepburn volt a személyes divat ikonja, és egész életében Jackie követte Hepburn régi hollywoodi csillogását a ruháiban.
Az 1961 -es ünnepségre Jackie Kennedy elefántcsont oszlopot viselt, amelynek ezüst díszített mellénye volt, egy puszta overblouse -val, valamint egy megfelelő köpenyt, amely egy kis jogdíjat hoz.
Érdekes az, hogy maga Jackie létrehozta a ruhát a Bergdorf Goodman Ethan Frankau -val együttműködve.

[SC: MediaD]
Itt van a videó Jacqueline Kennedy alapító labdaruhájáról:

Remélem, szerette az első hölgyek alapító ruháit. Dobja el a megjegyzéseidet, és mondja el, melyik alapító ruha az első hölgy első pillantásra meghajolt téged.
Képek forrás: Americanhistory.si.edu, pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *