category

Köszönöm, William Gibson

Biztos vagyok benne, van egy elismert mentális állapot, amikor a beteg úgy véli, hogy ő valójában egy kitalált karakter, élő belsejében egy újszerű, valamint figyelemmel a szeszélye a szerző. Nem tudok felfedezni a nevét, bár miközben keresi – nem kutatási tanulmány erőfeszítés valaha igazán hiába – tettem előkerülnek a (tényleg zavaró) Cotard téveszme. (És hitt a fordított, akik hiszik, hogy ők valódi azonban kiderülhet, hogy kitalált karakter, emlékeztetett az egyik preferált SF történetek „Te Tovább”.)

De egyébként is. Múlt kedden délután jöttem a felismerés, hogy nem vagyok (sőt) egy valós személy, de egy karakter egy William Gibson regény.

Azért jöttem, hogy ez a felismerés olvasása közben Zero History. Ültem repülőn, en utat a „Big adat” szeminárium (!), Miután hirtelen frissített legelső osztály (!!), a könyv olvasását én iPad (Apple fetisizálása – rendkívül Gibson). Én letöltöttem a bejáratnál az utolsó pillanatban, amikor rájöttem, elérhető volt wifi a repülés. Én egy új szoknya. Kék volt digitális terepszínű, valamint tettem magam. (Gibson elegendő az Ön számára még?)

Ez volt az új szoknyát billentette le engem az én irreális állapot. terepmintás valamint a keverési fegyveres erők, valamint utcai divat egy – nem tudom, nem igazán egy témát, de talán egy téma – Zero történetét, valamint ott volt, mélyen elmerül a könyvet, amikor én eltolódott a helyem, lenézett rá, valamint rájöttem, hogy nem valódi személy, de csak egy Gibsonesque karaktert.

Úgy értem – tényleg. nézd meg a bizonyítékokat. Gibson karakterek utáni divat: ők határozzák meg, hogy post-divat. Néha a parcellákat hajtja a folyamat találni, hogy mit jelent, hogy post-divat, valamint a post-márka (de soha nem post-style). Ők őrülten válogatós (jó, őrülten válogatós, mint az emberek, akik nem Gibson karakter), hogy mit viselnek. Ők önként vállalt egyenruhát; nem szeretik logók. (Azt, hogy a saját ruháimat, részben, mert nem szeretem logók.) Ők fogyasztják különleges ikonikus márka. Ezek cserkész hosszú megszűnt termékek az eBay-en.

Gibson karakter nevetséges munkahelyeket. (I hasonlóképpen nevetséges munkát.)

Gibson karakter, ha nem digitális bennszülöttek, digitális bevándorlók általában élő egyfajta félhomályban létezés között az interneten, valamint az off. (Hogy mi kölcsönható most?) Biztos vagyok igazi? videó rólam lehet hamisítható, ezeket a blogbejegyzéseket által termelt néhány fáradt AI, mindenféle nyomokat ki sztochasztikusan mélyen ezek a rétegek a Web amelyek gyorsan fordult digitális tőzeg …

Az ember azt hinni, hogy én lennék zavarja ez azonban én igazán jól vele (mint Gibson karakter lenne, miután az előzetes freakout). Úgy értem, lehet, hogy még rosszabb: Lehet, hogy egy karaktert a Dan Brown regénye, jobbra, vagy valamilyen könyvet „Shopaholic” a cím? valamint Gibson könyvek csinálni főleg happy vagy boldog-szerű végződések, elvégre.

(Furcsán, a szabászati ​​rögeszmék kezdődött 1983-4, jobb körüli időben Neuromancer tették közzé. Ez az, amikor rájöttem, hogy varrni, valamint hasonlóképpen, amikor végül is fixated -os naplopók, eleinte hagyományos Bass Weejuns.)

Még nem fejeződött Zero története azonban még Én nagyon közel van a végén, valamint ott nem igazán ideje, hogy a megjelenés előtt végkifejlet. talán a következő könyvet … Én igazán előretekintve kielégítő Bigend. Remélem, hogy még mindig használja a kék öltönyt.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Nyissa meg a DURO ROUNDUP-t (nem bónusz bónusz!) 2006. szeptember 26.
Nem, Luke. Én vagyok a Duro … 25 február 2007
Örvös! 29 szeptember 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *