Uncategorized

Az egyik, aki elhagyta

, van egy gyakorlatom (rossz vagy jó, attól függően, hogy mennyire túlzott kvóta érzem az eBay vásárlásaimat egy hónap alatt), hogy a dolgokat egy nézetlistán helyezzük el, majd soha, soha, valaha is megvizsgálom újra. ez volt az egyik, hogy a lejárt … Én nem is fog a linket a szomorú „Ez aukció véget ért” oldalon. Csak megmutatom a képet.

Sokat csinálok. A késleltetett akcióelemek listája és listája van; Ez az, ami valóban azt jelenti, hogy azonnal meg kell tennem valamit, vagy csak nem kapok meg. A nap folyamán nincs elég óra! és ha valami nem elég nagy ahhoz, hogy kattintson a „Vegye meg most” vagy a helyére egy valódi ajánlatot, akkor nem fog kap vásárolt.

Ez a ruha nagyon nagy, bár, és úgy érzem, hogy a bűntudat kis árnyalatú, még akkor is, ha általában nem teszem az ujjatlan vagy sapkahüvely ruhákat. és bár a burkolat igazán igényel szilárd anyagot, hogy állítsa le – ez eltűnne egy vad nyomtatásban. Ha sikerült volna a labdát, hogy megvásárolhassam ezt a mintát, akkor egy mélyzöld selyem shantungban, az a-line szoknya. Nos, hát. “A nyelv és a toll minden szomorú szavára, a legszomorúbbak” lehet, hogy volt.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Öt dolog, amit soha nem vásárolnék újra 2006-ban, 2006-ban 40 megjegyzés
Linntastic péntek: Helpágya EditionMay 30, 2008With 41 megjegyzés
A ruhák titkos élete. 8Sept, 2006. év

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *