category

7 módja annak, hogy a bajba jutott denim

megoszthassa

Csipog

Pin

Reddit

Zseb

Ez a közzététel tartalmazhat affiliate linkeket. Lásd az adatvédelmi irányelveinket.

Megértjük, hogy van néhány elemed a szekrényedben, amit inkább nem beszélsz. Azok a hadsereg csizmák a magas intézménytől, amit csak nem tudok részt venni. Hogy a faux bőr mini biztos volt benne, hogy minden hétvégén visel. valamint a show pólók. Az összes show póló (T-Swift csinál, csak finom, anélkül, hogy az arca az élelmiszerboltba viselte).

Bármi is legyen a divat szégyen, tudjuk garantálni, hogy a szeretett szomorú farmernek nem kellett volna az egyikük. Nézze meg a 7 stílusos ötletek listáját, hogy felemelje a bajba jutott farmert, és készen áll arra, hogy a belső kör divat ikonja legyen.

1. Tartsa az alkalmi

Nincs szükség arra, hogy azt is hitték, hogy sokkal hitték a Bumming-Courn-városi hétvégi szekrénybe. Adjon hozzá egy tárolótartályt, a kardigánt, valamint az előnyben részesített pár sneakokat a bajba jutott megjelenéshez, és biztosak vagyunk benne, hogy kiüti, hogy a csokoládé előtt. Csak vegye figyelembe, hogy viseljen formában illeszkedő farmert ezzel a megjelenéssel, valamint néhány aranyos tartozékot. Vagy veszély keres kevesebb alkalmi aranyos, valamint sokkal több meleg-káosz.

2. menj glamour lövés

Ha a pénteki éjszakai cél az, hogy észrevegyék, és forduljanak a fejek, akkor hozzanak létre egy kicsit szikrát az életedbe. Nem, nem beszélünk a test csillogásáról (bár te, lány). Ehelyett megfelelő előnyös csillogó termés tetejét egy pár magas derekú farmer megsemmisült, valamint szexi magas sarkú hétvégi pillantást, hogy lesz egy vakító varázsát eredményeket.

3. Fekete szépség

Minden nőnek szüksége van egy LBD-re a szekrényében, hogy egy pillanatra viseljen. De ígérjük, az ideális fekete farmerek ugyanolyan fontosak lehetnek. Egyezik egy selymes fekete blúz, szomorú fekete farmer rövidnadrágokkal vagy vékony farmerrel. Ezután összesen külsőt gyilkos fekete sarkú / térdig érő csizma / zsákmányt egy szexi stílus, amely minden bizonnyal megfordulnak (és rock kifutópályák).

4. Pulóver időjárás

Amint ez a nagyon első szél fúj, gyorsabban fogja kitörni ezeket a kardigánokat, mint amennyit meg tudunk adni a sütőtök fűszeres latte-t. Persze, úgy tűnhet, buta viselni lyukak a farmer, ha éppen visel egy pulóvert a hátadon, de hé – senki sem mondta, divat logikus volt. Tartsa melegen a lábát egy kicsit rétegzettel, valamint viselje a preferált szomorú vékony farmeret a térd magas csizmával, valamint egy kényelmes pulóvert, valamint garantálja, hogy semmit azonban nem hangulatos, és csodálatos – mintha mindenki beszél.

5. Hozzáadás

Tisztában vagyunk azzal, mi valószínűleg nem kell mondani, ez azonban bármilyen típusú megjelenés mehet a drapp Fab a segítséget a néhány alapvető kellékek. Fogja fel a szakadt farmert, valamint a pulóvert nézi az ékszerek, valamint a sarkú csuklyák, valamint az alkalmi aranyos, hogy smokin ‘forró munka nélkül (Cuz megértjük, hogy pontosan hogyan csinálsz egyszerűen, mint egy profi). Amikor a stílusod elérése érdekében érhető el, szórakozik, és úgy véli, hogy a dobozon kívül van, hogy megmutassa a világot a heves karakter, amelyet meg kell osztani.

6. TGI-alkalmi péntek

Keressen egy módszert, hogy egy kicsit éljen az M-F monotóniahoz, ami működik? Szerezd meg az alkalmi pénteken, és viseljen egy blazert kissé szakadt (és teljesen éles) bajba jutott farmerrel. Egy pillantással ez a nehéz mag Mindenki meg fogja érteni, hogy először kérdezze meg, mielőtt az utolsó bagel.

7. Állítsa be a tendenciát

Semmi sem mondja: “A penész megszakítása” sokkal több, mint egy szexi, bizalmas hölgy egy merész mintás tetején. Ne félj, hogy az a trend elindítása. Megvan ez. párosíthatod előnyös vastag minta (leopárdmintás, azt is meg tudjuk fedett) az Ön szakadt skinny farmer, valamint csizma, valamint hagyja, hogy a kijelentés, hogy te az összes munkát. Csak készítsen felkészülni a copycats-ra. Mivel a tiéd olyan jól néz ki, hogy megőrizze magát.

Kérjük, ezt a mezőt hagyja emptyGet költségvetési terv Fashionista a postaládájába!
E-mail *

Ellenőrizze az Inbox vagy a Spam mappát az előfizetés ellenőrzéséhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *