category

Három szörnyű Trump illusztráció elképzel egy zavaró jövő

Trump illusztrációk a fő magazin borítóin
Szeretjük az illusztráció, a póló nyomtatványok vagy bármilyen más típusú grafikai tervezés világát. A hangsúly mindig a pozitívra, a blogra összpontosított. Mindig megpróbálom a lehető legtöbb gyönyörű dolgot felvenni, állandó ajánlással az események bemutatására. Tudatában vagyunk annak, hogy sok dolgot kritizálni kell. Ennek ellenére megpróbáltuk távol tartani az ilyen típusú megközelítést. Úgy gondoljuk, hogy a készség és a professzionalizmus motiválása sokkal konstruktívabb. Ugyanígy nagyszerű módszer a példák, valamint az iparág új jövevényeire vonatkozó követelmények meghatározására.
De úgy tűnik, hogy a világ furcsa, nagyon próbálkozó idővel megy végbe. Úgy tűnik, hogy ez a diszkrimináció állandósításának bűnrészeseire tesz minket, és nem szeretné, ha úgy tesz, mintha nem lenne ott.
A Freethe -aggodalmak földje sokkal hangosabb, mint valaha, nem csak, mivel a problémák annyira szigorúak, mivel veszélyesen gyors ütemben eszkalálódnak. Különösen az összes faji és vallási diszkriminációra, valamint az Egyesült Államok sajnálatos rallyjára utalunk az Egyesült Államok Charlottesville -ben. Megdöbbentő módon, hogy 2017 -ben van, valamint a náci szlogenekkel folytatott felvonulást tapasztaljuk, az égő fáklyákat az erőszak zavarása. Végül egy fiatal nő halálát eredményezte. Az ingyenes, valamint a bátor ház földjén, az ingyenes világ vezetői. Az Egyesült Államok polgárainak többségének kétségbeesésére Trump elnök nem kevesebb, mint 72 órát vett igénybe, hogy alig ítélte meg a fehér szupermacisták cselekedeteit az egész ország nyomására, anélkül, hogy megnevezné őket.
Ahogy az várható volt, a felháborodás és a felháborodás abban a példában, amelyet az ország számára mutat be, a világ és a fiatal generáció számára is óriási volt. Amikor végül egy ilyen hatalmas ország elnökévé vált, fantasztikus felelősséget örököl. Semmi nem fogalmazva, vagy passzív a gyűlölet, az erőszak és a rasszizmus előtt, szinonimája annak elismerése.
A Trump Erathat miért alátámasztja azokat, akik bírálják őt. Az Egyesült Államok elnöki művészeteitől, valamint az Egyesült Államok Humanitárius Bizottságának tömeges lemondása a levél típusában elküldte Pres -nek. Trump erre példa. Azonban azt fogjuk tenni, hogy kiemeljük a világ három legnagyobb újságának borító illusztrációit: a The Economist, a New Yorker, valamint a Time Magazine. El tudja hinni, hogy ezek a tükrözés a jelen meghatározását az államokban meghatározza?

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *