Uncategorized

Tory Burch szett a St. Remy -ben + az összes előnyben részesített koordinátám

TOP: Tory Burch | Szoknya: Tory Burch | Diák: csuklópánt | Kalap: Janessa Leone (hasonlóan itt és itt) | Fülbevalók: Baublebar | Táska: Prada

< >

Megrendeltem ezeket a Tory Burch-koordinátákat (tudom, úgy tűnik, mint egy ruha, bár ez egy tető és szoknya!) Közvetlenül az utazás előtt, és elég biztos, hogy ez a két termék messze a leginkább viselt darabjaim voltak az utazáson – A puha, könnyű anyag nagyon elképesztően kényelmes, míg az élénk nyomtatás és a bájos sziluett valahogy tökéletessé teszi nappali vagy éjszakai.

Nagy rajongója vagyok a páratlan sokoldalúságuk óta az ilyen koordináló készleteknek. Viselheti őket egy elegáns, monokromatikus (vagy ebben az esetben a fej-lábujj-nyomtatás), vagy más elválasztókkal viselheti egy teljesen más centrifugáláshoz. Ezt a szoknyát egy közönséges fehér gombbal használtam egy laza nyári napra az irodában; Hasonlóképpen, ezt az imádnivaló peplum tetejét használtam fehér farmernadrággal a vasárnapi villásreggelihez.

Miután ezt a szettet őrülten használta utazás közben, a keresésemen jártam, hogy fellendítsem a kollekciómat, és itt van néhány, amit figyelek. Ez a koordináló chambray felső, valamint a nadrág eladó, valamint már a vásárlási kosárban (a nyár hátralévő részében azt tervezem, hogy ezt a nyár hátralévő részében élek), valamint én is szeretem ezt az elefántcsontos szemet. valamint a midi szoknya duó. Nézze meg az alábbiakban még több kedvencemet !!

Előző tétel

A 25 -ből 1

Következő tétel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *