Uncategorized

Milyen a korom?

Milyen koromban van?

Írta: Aloïs Guinut, csütörtök, január 29, 2015 · 18 Hozzászólások

Az utóbbi időben néhány olvasó, valamint az ügyfelek megkérdezték, hogy pontosan mit kell tennie, hogyan kell a ruhát, amikor idősebb vagy.

És elhalasztottam, valamint elhalasztják az írást.

Miert van az?

Először is, mert az aggodalomra okot adó nők eltérő korúak. Néhányan 50, néhány 60 vagy annál több, mint néhány pedig akár 40, ami rendkívül fiatal, nem igaz? . Annak ellenére, hogy bárcsak egymástól 30 év múlva pontosan ugyanazt a kérdést találják: pontosan hogyan kell az életkoromat? jelezve, hogy úgy érzik, hogy nem tudják betartani a pontosan ugyanolyan divat tanácsokat, mint a fiatalabb nők.

Tehát, nincs általános „idősebb nők” besorolás azonban nagy a különböző nők minden korban, akik aggodalmukat „öltözködés korukat”.

Másodszor, mivel ezek a nők nem ugyanazok. Vannak, akik karcsú számadatok köszönhetően egy szentelt élet gyakorlása, mások ezt nem sok oka, valamint én nem ítélem azonban az eljárás akkor ruháját attól is a szervezetben. Hogy a legjobb, amit van. Ha 60-kor tónusos karja van, akkor miért fedezi őket?

És a harmadik, mivel nem minden hölgy „egy bizonyos kor” van stílusa, hogy van valami köze a korához Nowaday.

Lehet, hogy szikla és szexi, mint a Carine Roitfeld (60Yo), akkor lehet Boho, mint Jane Birkkin (68yo), akkor lehet, hogy őrült funky, mint Anna Dello Russo (Nos, még akkor is, mégis, az erm, nem általában a stílusom), Lehet, hogy Ladylike, mint Franca Sozani (65 yo), akkor lehet divatos, valamint hype, mint a Linda Rodin (70 yo), stb.

Csak te lehetsz magad. Ami csodálatos.

De “Légy önmagad” jelzi, hogy mindent viselhet?

Számomra azt jelenti, hogy mindenféle stílust viselhetsz, és pontosan úgy, hogy pontosan hogyan nézel ki az életkor és a testtípus szempontjából.

Ezért ajánlások megállítani viselése „kislány dolgok”, ha megnézzük, valamint sok a felnőtt. Mint a pigtails vagy aranyos hajlegek. valamint ha nem nézel fiatalos már, Peter Pan nyakörvek, valamint nagy zokni van egy nagyon furcsa hatást is.

Ami a testet illeti, megítéled, hogy mit lehet még, és nem viselhet többé. Kiváló lábak? Mutassa meg őket, mint a Carine Roitfeld, de megértsd, hogy mikor kell megállítani, és ha röviden is rövid …

És végül, azonban nem utolsósorban öregszik nem jelenti azt, hogy van, hogy ruháját, mint amit hiszel egy idősebb nő kell kinéznie. Nincsenek idősebb hölgyek (ahogyan Jane Fonda is mondta). Ennek eredményeként az ikerházakat viselő kardigánokat, gyöngyöket, virágnyomtatást, még akkor is, ha stílusos lehet, kortárs módon történik, különben ez idősebb lesz, mint te. Amikor fiatalokat akarsz ruházni, megakadályozzák, hogy Elisabeth királynő viselje (Isten áldja meg, és hihetetlenül aranyos, valamint elegáns nagymama).

Ez a három szabály szabálya.

Ellenkező esetben bármit is viselhetsz, ha olyan testet, valamint a stílust viselsz.

Fülek perfectos, valamint motoros csizma teljesen rendben van, ha úgy érzi, a szellem tartozik a rock, valamint a tekercs örökre.

Tehát most kap ihletet azon hölgyek, általában sokkal idősebb, mint 50, akik úgy néznek ki fab valamint a legjobb bizonyíték stílus semmi köze a korral.

Franca Sozani, a Sartiorister. Mindig rendkívül nőies.

Boho részletesen fejlett stílusban

Edgy minimalista, valamint más történetek honlapján

Boyish a Sartorialist

Super divatos Linda Rodin a Sartorialistán

Excentrikus tartozékok fekete vászonon

Minimális elegancia a carmen dell orefice-on

Klasszikus kortárs színű, pops a J személyzeten

Modern vágások, valamint funky részletei Linda Fargo-ról

92YO-val, ERM 13 YO-val hagyom, hogy megmutassam, hogy az életkor a ruhában van. Próbáld meg a fiatalokat, örökké lesz.

És te? Hiszed, hogy az életkorodnak van értelme? Vagy már a múlté?

Kategória: Blog · Címkék:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *