category

Vidáman innovatív 404 oldal, hogy megvilágítsa a hangulatot

10 kreatív 404 oldal, amelyek az irritációt nevetésgé változtatják
Ön követeli ezt az ASAP -t!
Ez a legviccesebb dolog, amivel ma találkoztam. Ez nem ruházat vagy kiegészítők. sem a fizikai termék típusú típusú. Az illusztrációk betartása az irritáló pillanatra készült, amikor egy 404-es hibát ütött el egy helyszínen. Megérted az érzést, mindannyian ott voltunk. Ez általában nem csinos. Ezekkel a vicces kapcsolatokkal azonban a sérült kapcsolatot az interneten az élet sokkal elviselhetőbb.
Van egy ilyen 10 illusztráció a népszerű hibához. Egy meztelen hölgy, néhány szegény karma, valamiféle lény rendkívül furcsa mash-upja, egy robot, Am űrhajós, a sivatagban lévő személy, valamint a kábelen lévő nyuszi rágás. Hogy őszinte legyek, abszolút vicces és biztosíték, hogy bármilyen kellemetlen körülményt szokatlan mosollyá tegyenek. A valóságban az ilyen oldal lehetősége valóban sokat jelent a mögötte álló webhelyről vagy márkáról. A humorérzéket, valamint a stílus iránti különleges technikát mindig értékelik. Nem is beszélve arról, hogy ez a legjobb vicc a barátoknak, a közösségi hálózatokon.
Ezek az illusztrációk feltétlenül kép javulást jelentenek az Ön vagy az ügyfelek webhelye számára. Ez különösen nagyszerű koncepció, mivel mindegyike egy promóciós csomag részét képezi, amelynek költsége 15 dollár, a grafikán jóvoltából.

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *