category

Útmutató a fekete -fehér öltözködéshez

Ruha: Carolina Herrera (hasonló itt) | Kalap: Saint Laurent | Cipő: Maryam Nassir Zadeh (eladó!) | Táska: Ulla Johnson | Fülbevalók: Carolina Herrera

Ezen a ponton azt hiszem, hogy igazságos azt mondani, hogy a fekete -fehér ruházat viselésére való hajlandóságom hivatalosan krónikus állapot. Minden nap viseltem ezt a kombinációt, és örülök, hogy dalmáció, hogy teázz egy zebrával. Ez a megjelenés, amelyben a Dreamz Carolina Herrera ruhája volt, volt a választott ruhám a Veuve Clicquot Polo Classic számára itt, New York -ban, néhány héttel ezelőtt, és azóta fekete -fehér divatra gondolok. Ma kerekítem a kedvenc fekete -fehér darabjaimat (mint például ez a ruha, amely nagyon hasonló a CH verzióhoz, amelyet viselek!), És a legfontosabb javaslataimat, hogyan kell stílusolni őket!

A legjobb fekete -fehér darabok és hogyan lehet stílusolni őket

Adja hozzá ezeket a fekete-fehér fülbevalókat még a legegyszerűbb pólóhoz és farmerhez, és ez egy egészen más golyós játék. Soha ne becsülje alá a kiegészítők erejét, igen.

Ugyanezek a stílus -iránymutatások vonatkoznak egy elegáns fekete -fehér cipőre. Személyes kedvencem lehet, hogy ezek a fekete-fehér leopárd szivattyúk, mert egész évben viselheted őket, de nyáron nehéz lesz a szandálvágó megtalálása, mint ezeknél (nézd meg a gingham opciót)!

Ez a fekete -fehér tarkán szőtt tarkánó ruha továbbra is az egyik kedvencem a 30 napos sorozatból származó 30 ruhából. Ez egy klasszikus nyári tűzőkapocs, amelyet évek óta visel, és csodálatosnak tűnik egy fekete derék övvel és fehér gombos réteggel, alatta!

Amikor az időtlen szekrény kapcsokkal kapcsolatos, nem tudja legyőzni ezt a blézert. Viselje az irodába, fehér széles lábú nadrággal, és hétvégén viselje kedvenc farmernadrágjával.

Görgessen át az alábbi diavetítésen, hogy a kedvenc fekete -fehér darabjaim teljes listájáért!

Ruha: Carolina Herrera (hasonló itt) | Kalap: Saint Laurent | Cipő: Maryam Nassir Zadeh (eladó!) | Táska: Ulla Johnson | Fülbevalók: Carolina Herrera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *