category

Andy Warhol művészi stílus, most a pólókról és több

Andy Warhol Art stílus ikonikus a pop art mozgására. Híres volt a kiemelkedő kultúra a munkájában, olyan márkákat, mint a Coca Cola, valamint a Campbell levese.
Ez az új művészi stílus, amely Angliában kezdődött az 1950-es évek közepén, valamint a napi tételek reális értelmezését.
Tetszett az erős, valamint a villogó színek, valamint a selyemszűrési módszerek a masszírozási műalkotások, a hírességek fotói alapján, mint Marilyn Monroe.
Andy itself had a positive style, using leather products as well as large sun glasses together with his huge white hair.

Andy Warhol Művészeti stílusának genezise
Warhol kokszpalackokkal és komikus csíkokkal kezdte, de munkája nem volt inkább a kívánt érdeklődés.
A “61-ben egy jó barát volt Andy egy ötlet: meg kell festenie, amit a leginkább szerette a világon, talán valami, mint a pénz vagy egy leves. Warhol festett mindkettőt.
Warhol első első kiállítása egy művészeti galériában 1962-ben jött Los Angelesben. He displayed his canvases of Campbell’s soup, one for every of the 32 kinds of soup made by the company. Szóval, az új pop art mozgásának élvonala megkezdődött. A művészetet termékként látta, és ez egy új, valamint forradalmi perspektíva volt
Warhol stúdióját gyárnak hívták, mint a műalkotások tömeggyártott jellegét.
Andy Warhol Művészeti stílus, hasonlóképpen pólókon:
BE, RedBubble Ön felfedezed, hogy egy igazán nagy, andy warhol befolyásolta a terveket. Vessen egy pillantást a T-shirtekre kínált, de nem csak:

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *