Uncategorized

Kültéri adatvédelem képernyő: DIY

Megosztás

Csipog

Pin

Reddit

Zseb

Ez a közzététel tartalmazhat affiliate linkeket. Lásd az adatvédelmi irányelveinket.

Lehet, hogy van egy mesés otthon, de a szomszédai valószínűleg nem. Vagy parkolhatnak RV a sikátorban, vagy ott van a mesés szomszéd hívja az autópályán … Mindenesetre típusú ügy, nem számít, hol az online szabadtéri adatvédelmi képernyő nem lehet olyan rossz ötlet.

Fedeztük fel ezeket a két egyszerű DIY szabadtéri adatvédelmi képernyőket, amelyeket egy hétvégén lehet tenni.

Adatvédelmi képernyő

Ez a legelső adatvédelmi képernyő készül keretezés egy darab rács néhány fém fogszabályozó valamint 2x4s. A 2×4-esek leereszkednek a lábakhoz. Ezek a lábak két edénybe vannak rögzítve cementgel. Aztán a pot többi része tele van potting talajjal, valamint virágokkal. Ennek az adatvédelmi kerítésnek a tulajdonosai klematis, valamint holdvirágok a potban, valamint a vonat, hogy felnőjenek a rács.

Adatvédelmi képernyő két

Ezek a különleges emberek létrehozott adatvédelmi képernyő, hogy a vonat bab növényeket, valamint borostyán növekedni. Ezt a képernyőt 2×4-es keretek kialakításával hozták létre, valamint csavarja őket a kerítésbe. Ezután horgok adunk a keret belseje, valamint a tulajdonosok szőttek zsineg között a horgokat, hogy a szerkezet a borostyán felnőni. Amikor a növények érettek, segítenek ezeknek az otthoni tulajdonoknak, hogy elrejtik a szomszédja RV-jeikre.

Még egy ötlet, lásd ezt a bejegyzést: DIY hálózat csirke-vezetékes adatvédelmi képernyője.

Kérjük, ezt a mezőt hagyja emptyGet költségvetési terv Fashionista a postaládájába!
E-mail *

Ellenőrizze az Inbox vagy a Spam mappát az előfizetés ellenőrzéséhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *