Uncategorized

Csíkos A-vonalú szoknya

Ideális semleges darab a tavaszhoz és a nyárhoz, ez a csíkos A-vonalú szoknya minden bizonnyal a késői munkaszekrényem kedvenc frissítése. A barnulás, valamint a fehér többirányú csíkok érdeklődést mutatnak a semleges szoknya érdeklődésre, miközben továbbra is elérhetővé teszik a nagyszerű ajánlatokat, valamint a szolgálaton kívüli stílusú lehetőségeket. Látom egy chambray pólóval, valamint a szandálokkal a vasárnapi villásreggelihez, amennyire csak tudok, ezekkel a kígyóbőr szivattyúkkal, valamint a fehér gombos ingekkel az iroda számára.

Elnézést, hogy egy kicsit kevesebbet tettek közzé, mint az elmúlt két hétben! Meglepetés, meglepetés, kiderül, hogy a 30 napos sorozatom 30 napos sorozatom egy csomó munka volt! Nagyon szórakoztató volt megosztani a preferált tavaszomat, valamint a nyári ruhákat egész hónapban, a férfiakkal az Instagram -on, bár Sheesh, ez kihívást jelent! Jelenleg azon a kis finálé meglepetésen dolgozom, amelyet megvitattam, amikor elindítottam a sorozatot, és nem tudom várni, hogy megmutatjam csütörtökön! Addig remélem, hogy fantasztikus hete lesz !!

Szoknya: Classiques Entier | Ing: eszközök (hasonló stílus itt és itt is) | Cipő: Hasonló itt, itt és itt is | Táska: Dolce & Gabbana (hasonló itt) | Nyaklánc: Gorjana | Nyaki sál: vintage, hasonló itt | Fülbevalók: Hasonló itt itt Ajkak: NARS (Bansar)

< >

Ezt a kiadványt a Nordstrommal együttműködve hozták létre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *