category

Trunk Club: Az ünnepi hős

megszállottja vagyok a Trunk Clubnak, ezt megvitattuk. Ez egy igény szerinti szolgáltatás, ahol csak akkor kap egy csomagtartót, amelyben pontosan a stílusú ruházat, a cipő és a kiegészítők kapnak egy csomagtartót, amikor azt kéri, és csak azért fizet, amit Önnek választ. Ez nem havi előfizetés, tehát csak egy csomagtartót kap az ütemterv szerint – például amikor az ünnepi vásárlás túlterhelővé válik, és megerősítéseket kell hívnia.
A Trunk Club stylistái, akik valódi emberek, impulzusokkal és iPhone -val és mindent, fantasztikusak az Ön számára személyre szabott csomagtartó stílusában. Ezek az emberek valójában időt vesznek arra, hogy valóban megértsék stílusát, igényeit és költségvetését, és – a tapasztalatokból való fellépés – minden alkalommal körözik. Az ünnepi vásárlásomat tavaly teljesen stresszmentessé tették a segítségükkel, tehát ugyanazt a stratégiát alkalmaztam ebben az évben, és korán bevontam őket.
Miközben a csomagtartó klubja megoldja az összes saját szartori kihívását ebben a szezonban, ne feledje, hogy a Trunk Club ajándékkártya gyilkos ajándékot készít. Ismeri azokat a barátokat vagy szeretteiket, akik folyamatosan megzavarják a ruhásszekrényüket, és azt állítják, hogy nincs tudomásuk, hogy mit kell viselni minden alkalommal? Ez az ideális ajándék annak a személynek. Nézze meg az ajándékkártyáikat itt, ahol láthatja a fantasztikus ajándékkártya -promóciókat, amelyek a karácsony napján zajlanak!
Ha van egy a városában, akkor azt is javaslom, hogy látogasson el egy Trunk Clubházba. Igen, úgy hangzik, mint egy szuper titkos rejtekhely a kalandok tervezéséhez, de ez egy teljesen lenyűgöző hely, ahol a Trunk Club stylistjai személyesen stílusosak. Ez egy ilyen szórakoztató élmény, és van valami igazán megnyugtató is, ha személyesen ott van, hogy megvitassák saját személyes méretű aggodalmait vagy stíluspreferenciáit, és fedezzék fel a finomságok cölöpjeit. Szelrék az összes nevetségesen fantasztikus klubház dekorációja között, nagyon bátorítva, obpi.

Köszönet a Trunk Club -nak, hogy partneri partner volt ezen a bejegyzésben!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *