Uncategorized

Hogyan vásároljunk Groupon fellebbezést, valamint a divat

Megosztás

Csipog

Pin

Reddit

Zseb

Ez a közzététel az affiliate linkekből állhat. Lásd az adatvédelmi irányelveinket.

Valaki megkérdezte a minap, ha Groupon körül volt. Igen, Groupon él még – bár ez mozgott jóval a regionális foglalkozik, hogy voltak a hangsúly a webhely első napokban. Ma Groupon van valami egy ajánlatot aggregátor. Akkor felfedezni kuponokat regionális étterem, valamint testápolás azonban továbbra is akkor is vásárolni az akciós termékek. valamint, ha érti a kötelek segítségével gyorsan navigálható Groupon fellebbezést, valamint a divat kínálatát gubanc néhány foglalkozik méltó egy költségvetés-vásárlás díva.

Groupon regionális vs. Groupon Áruk

Groupon három különböző kategóriában foglalkozik: Groupon helyi Groupon Áruk valamint Groupon Getaways vagy üdülési csomagot. Groupon regionális magában kedvezmények, valamint foglalkozik a kereskedőktől egy bizonyos városban. Ilyen lehet például egy 60 perces mély szöveti masszázs $ 39, vagy 61% -os kedvezményt, Harmony masszázs St. Louis.

Én fizetni ezt az ajánlatot Groupon valamint majd be a kupon Harmony masszázs. Attól függően, hogy hol élsz, lehet, hogy sok Groupon regionális lehetőségek, éttermek és testápolás kiskereskedők. Mindezek foglalkozik működik pontosan ugyanazt a módszert – fizet Groupon előre valamint majd be a kupont a kereskedő kap foglalkozik. Az ajánlatokat általában apró betűs, amely korlátozza, hogy pontosan hogyan is, ha tudja használni őket.

Groupon Áruk egy kicsit más állatot. Ez a része a helyszínen funkciókat, mint bármilyen más online boltban. Akkor keresni, tételeket a kosárban valamint pénztár közvetlenül a Groupon. Visszatér ingyenes, valamint, ha annak legalább 34,99 $ terméket, valamint kapsz ingyenes szállítás.

Groupon akarja, hogy a helyi

Groupon gyökerei a regionális foglalkozik, valamint, hogy még mindig a webhely hangsúly ma. Amikor legelső látni Groupon.com, akkor valószínűleg látni egy hatalmas pop-up, hogy kéri, hogy jelzést fel itt a városban. Az ajánlatom tartalmazza a promóciós kódot a 25% -os kedvezményt biztosít a legelső Groupon. veszi, hogy a 25% kedvezmény nem működik a termék vásárlások, csak regionális, valamint Getaway foglalkozik. És, ha használja a kereső sáv, ami jól látható a tetején minden oldalon, akkor csak keresni a regionális foglalkozik.

Groupon fellebbezés és divat – Mit várhat

Ahhoz, hogy a Groupon „store” néven ismert Groupon árut, akkor rá kell kattintani Áru a menüben. Most készítsünk elárasztják. A Női divat besorolása Groupon Áruk néhány 26.000 példány, amelynek legnagyobb részét a dolgokat soha nem kap, vagy kopás. (Szülési Easter pólót? Tényleg?). Vannak még 27.000 alatt felsorolt ​​termékek az egészség és wellness, valamint a szépségápolás. Ismét akciós áruk nem akarja, mint a bambusz szén Fogyasztó Bodysuit 12,99 $.

Egy őrült, nem hordható platform cipő kínált Groupon áruk.

Navigáció Groupon fellebbezését, valamint a divat kategória olyan, mint a TV bekapcsolása felfedezni informercials minden csatornán. Látni fogod, hogy hatásvadász megjelenésű termékek, és remélhetőleg néhány nagyszerű leletek. Vannak, akik szeretik a költségek órán keres egy üzletet, de én például a hatékonyságot. Számomra rendkívül legjobb ajánlatokat az is, hogy ne vigyél minden nap kitalálni. Tehát, beszéljünk a legegyszerűbb módja, hogy felfedezzék ajánlatok Groupon fellebbezést, valamint a divat termékeket.

Groupon vásárlás stratégiák

1. megérteni, amire szüksége van.

Itt a figyelmeztetés. böngészés megkezdéséhez Groupon nélkül megvenni a hirdetést, valamint úgy végzed vásárol dolgokat, nem kell. Ez az dealmaker benned – vannak valójában több ezer termék kedvezményes sokkal több, mint 50% -a, valamint a gyorsan kap szívja elhiteti egy ajánlat „túl nagy ahhoz, hogy lemondjunk róluk.” (Ismét a informercial analógia jut eszembe.)

2. úgy vélik, Groupon előtt célzása vagy Ulta vagy H & M vagy Overstock.

Groupon Áruk egy remek helyet kap piperecikkek, alkalmi smink, a véletlen designer kézitáska, valamint az alapvető ruházati darabok, mint pólók, sálak, valamint nadrágját. Ennek egy gyors ellenőrzés, hogy ha Groupon smink ecset vagy OPI köröm színe (igen, nem), mielőtt fejét a TARGET mentheti meg a pár dollárt.

Megtakarítási lehetőségek, hogy nagyobb a program sokkal költségesebb termékeket. Rájöttem, ez MICHAEL Michael Kors messenger táska Groupon a $ 148, valamint a pontosan ugyanolyan táskát Overstock a 216 $.

MICHAEL Michael Kors Női Selma közegben Messenger Bag, $ 148,20, Groupon

MICHAEL Michael Kors Selma közepes Messenger Bag, $ 216,99, Overstock

3. Ellenőrizze Dealspotr.

Teljes nyilvánosságra hozatal itt: én vagyok Dealspotr nagykövete, valamint örömmel belőle. Azt kihasználja a hely, mint az én go-to felfedezésére kuponok valamint promo kódokat.Dealspotr adhat sokkal hatékonyságát a Groupon vásárlási élményt azáltal, hogy segít felfedezni kiemelkedő termék foglalkozik, valamint promóciós kódok gyors, mint ez.

4. Fizessen kamatot a hirdetéseknek.

Rendszeres online vásárlóként megtudtuk a banner hirdetések figyelmen kívül hagyását. Ez lesz dolgozik ellened a Groupon, mivel az oldal általában kalapálja Önt kedvezményes ajánlatokat, amíg kapsz valamit.

5. Használja ki a Groupon alkalmazást.

Ha képes kezelni még egy vásárlási alkalmazást, küldje el az értesítéseket, próbálja meg a Groupon alkalmazást. Az alkalmazás középpontjában, mint a webhely, a regionális ajánlatok, de a Groupon árukat is vásárolhat. valamint az alkalmazás értesítéseket küld neked (sok közülük ténylegesen) a különböző Áru ajánlatokat, valamint promo kódokat.

6. Testreszabhatja az e-mail előfizetéseket.

Testreszabhatja a Groupon e-mailjeit, hogy csak az áruk foglalkozik, ha nem érdekli a város mindennapi ajánlatait. Úgy vélem, hogy a Groupon talán sokkal több testreszabási lehetőséget biztosít az e-mailek számára. Például nem lehet pontosan megadni, hogy milyen gyakran szeretné megkapni az e-maileket, vagy adja meg az áruk konkrét kategóriáit. Ha előfizet a Áru-hez listán, akkor kap az összes Áru foglalkozik ahelyett, hogy csak kedvezményekkel fellebbezést, valamint a divat termékeket.

Van Groupon fellebbezése és / vagy a divatvásárlás sikertörténet? Mondja el nekünk a megjegyzésekben.

Kérjük, ezt a mezőt hagyja emptyGet költségvetési terv Fashionista a postaládájába!
E-mail *

Ellenőrizze az Inbox vagy a Spam mappát az előfizetés ellenőrzéséhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *