Uncategorized

Ruha az alakodra: körte alakja

Csipog

Pin

Reddit

Zseb

Körte alakú. J-lo alakú. Alsó nehéz. Junk a csomagtartóban. Bármit is akarsz hívni, sokkal többet a testtömege a csípőd, a combok körül, valamint a Tush. Míg öltözködés a gömbölyű alakja is úgy tűnik ijesztő, néhány tipp, valamint trükköket lehet igazán kihasználni, hogy az előnyt (gondoljunk Joan Holloway fantasztikus Mad Men szekrény).

Ez a közzététel az affiliate linkekből állhat. Lásd az adatvédelmi irányelveinket.

1. Mérlegelje az Outákat bármilyen típusú testformával, akkor kezdeni szeretné az egyensúlyt és az arányt. A közmondás “Ha megvan, fliunt, akkor” nem jelzi, hogy további érdeklődést kell tennie a bőséges derriere számára. Prevent ruhát, hogy adjunk még sokkal több térfogat – szoknyák további nagy redők, fodrok, valamint gigantikus nyomatok csak magasztalja a csípőt. Mindazonáltal azt akarod, hogy felhívja a szemet, valamint az arcod felé. A csipke részletek, meglehetősen nyomatok, valamint a nyakkivágás körüli szemcsés részletek tartják a fókuszt, ahol tartozik.

2. Szerezd meg a TailBeBeause-t, hogy sokkal többet szeretsz az alján, meg akarja tartani a dolgokat, valamint a derék alatti dolgokat. Lehet, hogy kísértésbe kerülsz, hogy elrejtse a szuper-baggy nadrágot vagy a mu-mus-ot, azonban csak az egész testednek tűnik, és formázhatatlannak tűnik. Ragaszkodjon a ceruza szoknyákhoz vagy a görbékhez, amelyek a görbéket felborítják (anélkül, hogy az anyagba fulladnák őket, vagy szorosan átölelnék őket), valamint nadrágvágó nadrágok, amelyek egyensúlyban vannak a csípőre (csak a kúpos lábat nem adják meg). Ha szükséges, hogy megmérje a csípőit, hogy illeszkedjen a csípőjéhez, amikor bevásárol, győződjön meg róla, hogy a felső a kisebb keretbe illeszthető.

3. A szín nem az ENEMYBLECK FANTASTAST, mind az összes, de ez nem az egyetlen lehetőséged. Persze, meg akarja akadályozni gigantikus neon virágok vakolt egész seggedbe, vagy fushia forró nadrág (ok, bármilyen forró nadrág), de a színek nem az ellenség. A haditengerészet vagy a smaragd környezetbarát szoknya fantasztikus lehetőségek lehetnek tavasszal, valamint a kis minták is hízelgő lehetnek.

Kérjük, ezt a mezőt hagyja emptyGet költségvetési terv Fashionista a postaládájába!
E-mail *

Ellenőrizze az Inbox vagy a Spam mappát az előfizetés ellenőrzéséhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *