category

Retro divat: 10 fantasztikus darab a költségvetési terven

Csipog

Pin

Reddit

Zseb

Trendek jönnek, de mennek, de mindig van helye a szívünkben a TBF-ben. Miért? A vintage hagyományos anélkül, hogy unalmas, furcsa lenne, Nos, Nos, Nő Gaga. Persze, igazi vintage is kap egy kicsit drága, ezért vagyunk szól retro valamint vintage ihletésű. Nem akarja újra feltalálni az egész ruhásszekrényét? Nincs probléma – hagyja el a fej-toe vintage a halloween, és helyette írja ki a személyes stílusát retro divatdarabdal vagy kettővel. Természetesen költségvetési terven.

Ez a közzététel az affiliate linkekből állhat. Lásd az adatvédelmi irányelveinket.

Nagyszerű retro divat darab a költségvetésen

Accent Beaded fejpánt, 5.80 $, Forever21

Unalmas alapok, újra? Adjunk hozzá egy aranyos gyöngyös vintage-y fejpántot, valamint hirtelen tres elegáns.

Vintage Floral Stretch karkötő, 12,50 $, Wetseal

Vintage ékszerek soha nem megy ki a divatból -, valamint különösen ideális most, amikor a nyilatkozatot ékszer de riguer. A legjobb rész? Legjobb a kis fekete ruhában, mind pedig egy slouchy tee, valamint a farmer.

Candy Frame érme pénztárca, $ 25, fosszilis

Nem érzi a vintage stílust a szekrényedhez, de még mindig olyan, mint egy szórakoztató retro / vintage darab koncepciója a repertoárodban? Ez az imádnivaló érme pénztárca úgy érzi, hogy csak egy kicsit elegáns, minden alkalommal, amikor táplálja az autó parkolóját.

CLOCHE FEATHER, valamint az ékszeres kalap, 16,50 $, Charlotte Russe

A kalapokról beszélve, amíg nem tudjuk megtenni a fátyol dolgot, a leginkább megtehetjük a cloche-t – egy dupla mellű öves gyapjúbevonattal, valamint csizmával, közel olyan könnyű. Majdnem.

Floral Shannen napszemüvegek, 11 $, Fredflare

A legjobb aláírási darab? Fantasztikus retro-inspirált napszemüvegek – Mert mindent megtesznek, és olyan párokkal, mint ezek, mint ezek a Fredflare, lehet, hogy Thelma vagy Louise lehet.

Kötött Checker Cardigan, 28 $, tizenkét tizenkét tizenkét forever21

Tehát, ha ez 50 évvel ezelőtt volt, akkor az egyik kemény lány lenne? Vintage nem szól drágaköveket, valamint toll, valamint csipke – ez szintén kb minta, valamint a vágás. bemegy a ellenőrzőt kardigán – erős minta, semmi gond, viszont a kis virág részlet emlékeztet bennünket a nő nélkül sikoltozva nőiesség. Szeretjük.

Csipke vállat, 14,99 $, Charlotte Russe

Az öltözködési szezon egyik legnehezebb dologja, hogy mit kell viselni a ruhádon (anélkül, hogy tönkretenné az egész I-Dress-Like-This-All-the-time illúziót). Persze, ez nem csak a ruháját fel – ez nézne hihetetlenül aranyos, mint egy tárolótartály farmer is. Sokoldalúság, természetesen mindig trenden van.

Rosette Sleeve Top, 28 $, tizenkét Tizenkét Tizenkét Forever21

Semmi sem mondja Vintage, mint a virágos, de van egy finom vonal a Trendsetter és az asztalterítő között. Mivel későn, szeretjük csinálni a vintage virágos a díszítés helyett minta – mint aranyos rozetta ujjú. Voltak ennek néhány vékony, sötét farmer, a mandzsetta karkötő, valamint aranyos -nak szüret a la 2010.

Valami kék fülbevaló, 12,99 $, Modcloth

Nem esküvői rendezvény a közeljövőben? Nem számít – akkor még mindig a valami kék ezeket a gyönyörű azonban nem szirupos vintage ihletésű fülbevaló. Lehet, hogy ruháját em up, azonban akárcsak a koncepció viselése, egy pulóver, farmer, valamint zsákmányt – könnyed az általunk preferált egyfajta elegáns.

Vintage Madárfészek fátyol $ 10.80 Forever21

Szeretjük a fátyolos kalapot, de valahogy csak nem inkább húzza le érzés nélkül, mint mi vagyunk egy újabb a mozgókép set (oké, ez a mi vödör lista azonban még mindig) A fátyolos, tollas hairclip azonban számunkra csak az ideális mennyiségű szüret nélkül felhajtás.

Kérjük, ezt a mezőt hagyja emptyGet költségvetési terv Fashionista a postaládájába!
E-mail *

Ellenőrizze a postaládáját, vagy spam mappát, és ellenőrizze az előfizetését.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *