Uncategorized

Julie születésnapja volt, de megkaptam a jelen …

egy kicsit madár azt mondta nekem, hogy Julie (Damn Great Vintage) születésnapja előtt született születésnapja, valamint azt hittem, talán talán a helyszínen jól felfedezzen valami ízleteset, hogy közzéteszi, és vágyjon neki egy (késő) boldog napot … és (természetesen) végül megvásároltam ezt:

Ez nem az én születésnapom augusztusig, így ez nem igazolható, mint egy születésnapi ajándék. Azonban – nem imádnivaló? Szeretem a bit összegyűjteni az igát. valamint, hogy a rózsaszín csak ehető … Azt amikben kicsit bevont gombok egy rózsaszín virágmintás, nem gondolod?

(Azt hiszem, a nők ezt a mintát boríték mind egy művészeti galéria, valamint a előretekintve kiment ebédelni utána. Ezek mind torta.)

Most, ha hasonlóképpen kívánta megünnepelni Julie születésnapját, mint egy ok arra, hogy vásároljon minták, mint én, akkor azt javaslom, ezt?

Vagy talán ez az egyik:

Ez egy B40! Amellett, hogy van egy kör szoknya! valamint a nők a minta borítékot, mint egy klón-faj fembots!

És beszélt a születésnapokat, valamint oka menni minta-vásárlás, Jen meg MOMSPatterns volt modem összeomlást. Amellett, hogy az alsó nők kiabálnának, és sikoltoznának, Jen különleges értékesítést kínál: használja a “FriedModem15” kódot, valamint 15% -ot takaríthat meg minden hétvégén, mindvégig Hajó, amint az interneten szélessávú kapcsolatra van szüksége. (Mi a születésnapi kapcsolat? Jen születésnapja holnap! Nyilvánvaló, hogy több mintát vásárolhat.)

Boldog születésnapot, mindenki!

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Ó, leola.august 13, 2008
Linktastic péntek az összes LinTastastic Fridaysmay befejezéséhez 16, 2008
Botton, bárány, stbaugust 16, 2011-es “születésnapok”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *