category

10 Bizarr dolog, amit hall, amikor egy napra sétálsz ki Kajal -ra

minden Desi lány számára, a vágott smink elem a kajal! Nem tehetsz nélküle és az a nap, amikor megteszed, minden pokol elszakad! Ez a probléma a Kajalhoz való megszokásban. Egy nap nélkül, és az emberek több száz különböző kérdést fognak feltenni neked. Íme 10 bizarr dolog, amit hallani kell, amikor egy napon sétál Kajal Sans -on.
[Olvassa el még: Hogyan lehet elkerülni a kajal -tól]

1. Úgy tűnik, hogy az alvás elhagyta tegnap este
– Igen, tudom, lehet, hogy ma nem vagyok a formám tetején, de várj, amíg meg nem kapom a Kajal -ot. Holnap normális leszek. Kérem, ne aggódjon miattam! Nagyon jól aludtam, köszönöm! ”~ Minden lány, aki ma elfelejtette viselni a kajalját!
Forrás: momtrends.com2. Lógnak?
Ezer alkalommal, nem! Csak azért, mert nincs valamilyen kajal, nem azt jelenti, hogy évente részeg vagyok! Teljesen alkalmas vagyok és rendben vagyok!

Forrás: popsugar-sets.com
3. Olyan másképp nézel ki!
Hála Istennek, felismertél? Igen, elfelejtettem ma viselni a lőszeremet, ami elmagyarázza, miért nézek ki ilyen másképp! Kérjük, hagyja abba a dörzsölését!

[Olvassa el még: Hogyan kell alkalmazni a fehér Kajal -t]
Forrás: ytimg.com4. Ó, Istenem, beteg vagy!
Köszönöm, hogy elmondtad! Valójában egyáltalán nem nézek ki betegnek! De ha úgy érzi, hogy beteg vagyok, szeretnék egy szabadnapot venni a munkából!

Forrás: wolisticfitliving.com5. Kihúzta a szemét?
Sajnos nincs neked Schadenfreude! Nem, nem sírtam a szívemet. Csak elfelejtettem, hogy van valamilyen smink, és ez mindezt megváltoztatta!
Forrás: ytimg.com6. Keletinek nézel ki!
Nagyon rasszista lehetsz! Csak azért, mert ma nem béleltem a szemem a Kohl -val, nem azt jelenti, hogy megváltoztattam a versenyeket! Mellesleg, megragadó szemeim Iráni labdarúgó-válogatott Mez vannak. nagyon szépen köszönjük!

9. Azt hittem, hogy ember vagy!
Azta! Ez egy cseresznye volt a tetején! Hogyan lehet megzavarni, hogy ember lehessek! Nagyon nőies arányom van, köszönöm szépen! Csak azért, mert a kedvenc lőszerem nélkül nem tudom ránézni rád, nem azt jelenti, hogy nem fogom!
Forrás: WordPress.com10. Nem igazán érdekel a megjelenés?
Igen, az arany szavakkal élek, LOSC Lille Mez nem minden! csak viccel! Természetesen érdekel a megjelenés! De csak azért, mert elfelejtettem ma használni a Kajal -t, nem azt jelenti, hogy feladtam magam! Nézz rám holnap, és csodálkozna.
[Olvassa Palmeiras Mez el még: A Kajal otthon készítésének módjai]
Forrás: WordPress.com, de az a lényeg, hogy jól fog kinézni, még smink nélkül is! Te uralkodsz lány! Csak menj oda, és érezd jól magad! Egyértelműen Kajal hiánya nem tönkreteszi a napját!
[Olvassa el még: szem smink tippek]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *