category

Augusztus Big Graphic Bundle a kreatív piacról – 39 USD

A Creative Market 39 dolláros grafikus csomagja
A hónap második hetének elején vagyunk, és ez azt jelzi, hogy itt az ideje a jelenlegi kreatív piaci grafikus csomagnak.
Augusztusban 39 dollárt vehet ki a költségvetéséből, és befektetheti azokat a finom digitális erőforrások kiválasztásába, amelyek értéke 1 556 USD. 90 terméket tartalmaz, így a projektek nemcsak a minőséget adják hozzá, hanem kevesebb idő alatt sokkal többet tudnak létrehozni. Ez a fajta csomag a fotósoknak, az illsutrátoroknak, a webdesignereknek vagy a marketing -kreatívoknak szentelt, akiknek időt és pénzt kell megtakarítaniuk a kis- és nagyvállalatok szakmai munkájára.
A promóciós csomagban szereplő üzletek között szerepel az Prepress Toolkit. Nagyon sokan találják meg anyagát nagyon jótékonynak, mert a ruházatra szakosodnak, a makettek sokkal pontosabbak. Természetesen vannak kapucnis sablonok, panel- és teherautó sapkák, női szingulett és pólók.
A csomag megszerzése 97,4%-ot takarít meg, egy kicsit az egyes kategóriákból. Plusz a normál extra 3 freebies, amely feloldódik, amikor megosztja a linket a közösségi média fiókjain. Mint általában, a digitális termékekről szóló hagyományos licenc van, és a WordPress témák a GPL keretében vannak engedélyezve.

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *