category

A férfiak a 2018 -as téli szezon ezen a szekrényedet fordítják fel: Néhány tipp!

A férfiak a 2018 -as téli szezonban fordítják fel a szekrényedet: Néhány tipp!
2014.11.22., Feladta Alanic Global
A téli szezonban lassan kúszni olyan, mint egy friss levegő lélegzete, de arról szól, hogy felkészüljön a lépésekhez a sötét, seprű hangulathoz! A színek és rétegek hozzáadása a ruhájához a legjobb dolog, hogy stílusosan legyőzzük a hideghűtést. Az összes jóképű darab, amelynek elégtelen megjelenése és vésett teste megfordulhat, ha a legjobb téli szezonkabátot le tudják porolni, és kihúzzák a halomból, csináljunk néhány legjobb keveréket sálakkal, dzsekikkel, kalapokkal. A szekrényed méltó a átalakításra, csak úgy, ahogy a megjelenése!
Oldja meg újra a rétegét, árokba helyezhetetlen rétegeket
Viselheti a puffakabátját a munkahelyére, egy kicsit zsákdiát a választott öltönyön, amelyet általában az informális találkozókhoz vagy kirándulásokhoz tart. Cserélje ki a belső és a külső rétegeit, hogy a téli szezonbeli kirándulások sokkal inkább megtörténjenek!
Légy merész, légy unapologetikus
Az iskolai napi megjelenésed visszaadhat- és ez úgy néz ki, mint egy dandy- igen, jól hallotta! Válassza ki ugyanazt a dorky kötött téli szezonban, mint például a mintás sálak, a rendetlen babák, a lábmelegítők és még sok más. Ha a divatos utat választja, és olyan hűvös színeket választ, mint a mohás zöld, sötétszürke, világos-narancssárga árnyalatok, sötétkék vagy pezsgő szín- biztosan megnyeri a show-t! Chuck motívum, nagyon élénk színek, amelyek a szeméhez zavarodnak. Ha fajtát keres, akkor kopogtasson egy legjobban testreszabott ruházati gyártót, ideális rendeltetési helyét, hogy nagykereskedelmi áron vegyen részt az ömlesztett vásárláshoz!

Lépjen ki a csizmában
A téli és a csizmák elválaszthatatlanok, és ha nem rakott térd magas csizmát, bőr, téli szezonban vadászócsizmát, karibucipákat és hasonlókat, akkor a téli megjelenése nem teljes. Adjon egy kis szünetet a brogáidnak, és válasszon a hadsereg csizmáját sokkal inkább megragadó talppal, amelyek megkönnyítik a jeges járdákon való sétát.
A napszemüveg téli szezon kiegészítő is lehet
Noha a nyár és a napszemüveg szinonimák, a téli szezon nem jelenti azt, hogy a napszemüveg nem áll készen a szempáros lefedésére! Úgy érezte, hogy a havazás után a napsugárok időnként vakok? Miért nem próbálja ki a napszemüveget? Válassza a Semleges, Néma árnyalatokat azonban a fényes helyett!
Légy hanyag, de stílusosan
A szabadban való ütés nem jelenti azt, hogy a pulóverek, kapucnis pulóverek, öreg pólók, apa-farmer hiányt ad. Csatlakoztassa sokkal kifinomultabb darabokkal, hogy tükrözze a legjobb megjelenést! Nagyon valószínű lehetőség az, ha megfelel a test típusának, a stílusérzetnek és a személyiségének, a téli szezonban ruhák felvétele és a testreszabott módon való felvétel! Válassza a téli szezonra, testreszabott ruházatot, és magasabbra vigye a jóképű hányados bevágását!
Címkék:
A legjobb testreszabott ruházat Houstonban
egyedi ruházat
Egyéni ruházati tervező gyártók
Egyedi ruházati gyártók
egyedi ruházat USA
egyedi ruházat

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

oldali URL

Címke

Név*

Email*

oldali URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *