Uncategorized

Melyek az alkalmi üzleti vállalkozások alsó határa?

Ez furcsa vétel lehet, azonban valami, ami mindig is vonzódott nekem a hagyományos hagyományos öltözködésről, pontosan az, hogy egyértelműen meghatározzák – pontosan mennyire egyszerű a „megfelelően” az irodai ruhadarabhoz. Öltöny. Hüvely ruha. Nadrág + blúz. A legfontosabb oldalról az „üzleti alkalmi” teljes mértékben függ az irodai kultúrától – és még akkor is, ha még mindig kissé iszonyos. (És a dolgok körvonalazásának kísérletei, mint például az „intelligens alkalmi” vagy a „kisvállalkozás alkalmi”, még megnehezebbé teszik!) Tehát beszéljünk: Melyek az alkalmi üzleti vállalkozások alsó határa? Milyen ruhadarabok is laza az üzleti laza iroda számára?
{Kapcsolódó: Nagyon sok korábbi megbeszélésünket fedezhet fel erről a cuccról a nők üzleti laza útmutatójában}

Másnap este elkezdtem hinni erről, mivel ez az évszak, amikor általában egy hüvelykuganyt készítünk. A látogatói kedvencekkel, valamint a régóta fennálló bestsellerekkel ellátott bit widget még mindig annyira, mint a dátum:

A 2022 -es munkához a legstílusosabb hüvelykujj néhány: egy / két / három / öt / öt (a képen azonban nem is)

De… úgy érzem, hogy ezeknek a felszerelt hüvelykujjnak nagy része kissé felülmúlta egy „üzleti alkalmi” irodában, jelentős, nos, „funkifikáció” – hűvös cipő, hűvös ékszerek, szórakoztató kardigán, pulóverkabát vagy akár farmer is kabát (de kyo – értsd meg az irodáját).
Tehát azt mondtam, Aha, keresünk üzleti laza ruhákat! valamint ezért felismerte a problémát. Valami ilyesmi valószínűleg messze és hátrányos a legtöbb „üzleti alkalmi” irodában:

… Mindazonáltal valami ilyesmi egy kicsit a villásreggeli utáni-templom/anya:
(most összekapcsolva!)
A 0,02 dollárért jobban ragaszkodnék az ilyen típusú ruhákhoz egy vállalkozáshoz laza irodához (plusz egy kardigán vagy kabát, hogy lefedje a karjait a helyzetben. Kényelmes, bár még mindig van szerkezete, és nincs olyan twee, puffadt vagy fodros. (Itt az a kérdés, hogy ezek a ruhák tabletták gyorsan, vagy hajlamosabbak az alsóneműk körvonalainak bemutatására, mint a Ponte vagy a gyapjú ruhák – tehát YMMV.) Hasonlóképpen hordoznám sarkú vagy más cipővel, amely a lábadból több.
(Itt hüvelyes választások.)
(Az összes kép összekapcsolódik; bármi is a Talbots -ból, mivel a közelmúltban böngésztem.)

Tehát beszéljünk – milyen öltözék -képletek működnek az üzleti alkalmi számára? Milyen ruhadarabok is vannak a szokásos (kivéve, ha ez egy hatalmas nap), valamint milyen ruhadarabok is vannak hátrányos helyzetű vállalkozások számára?
Az alábbiakban megosztom a 0,02 dollárt, de kíváncsi vagyok, hogy hallom a gondolatait …
Ruházati termékek, valamint a legtöbb üzleti laza irodában laza termékek
Amint a látogatók mindig is megjegyezték, útmutatást kell keresnie arról, hogy mit kell viselni a középszintekből, nem pedig a C-Suite-ból; Az elmélet az volt, hogy a C-Suite megszerezte a jogot, hogy bármit is viseljen, amit akar.

szakadt farmer
rövidnadrág (maaaaaaybe súpok, de… értsd meg az irodádat)
Sportos kopás – Ha úgy tűnik, mint egy teniszruhát, akkor nem szabad viselni. Ditto a nyilvánvalóan atlétikai nadrág, valamint a kocogók számára (szemben, mondjuk, vászon vagy twill kocogók).
Cruddy cipők (vagy olyan cipők, amelyek úgy tűnik, hogy ropogósnak tűnnek – ebbe a besorolásba is belefoglalnék a 600 dolláros cipőből is!)
Fejlók vagy hangos szandál-Hasonlóképpen szuper laza termékeket tettem, mint például a Birkenstocks
Crocs, papucsok, ugg csizma, esős csíny vagy snowboots mindig használják (ahelyett, hogy csak az ingázáshoz)
Mini-szoknyák vagy bármi, ami jelentős mennyiségű lábat bocsát ki (ha nem tudna vele kontroll-felső harisnyanadrágot viselni, akkor az is rövid) (nem az, hogy harisnya viselet-a látogatók ez a kényelmes csúszós rövidnadrág bhakta lett. nyáron)
bármi, ami nyitott hátral vagy midriff alávetett
Bármi, amire szükség van egy speciális melltartóhoz (például spagetti hevederek, a váll teteje, a kötőfék teteje)

{Kapcsolódó: Mit nem kell viselni 2022 -ben}
Ruházati képletek az üzleti alkalmi
Még mindig azt hiszem, hogy a ruhákat valóban nehéz kiválasztani a munkához; Tévednék a strukturáltabb hüvelykujj vagy ruha, amely nyújthatóbb anyagokból készül, például a Lands vége vagy a Talbots ilyen típusú ruhái

„Színes oszlop” – Ez mindig egy hagyományos módszer, amellyel csiszoltnak tűnni, még akkor is, ha farmer dzsekivel csinálod, mint harmadik darabod. Példa: Fekete póló + fekete nadrág + farmer dzseki + lakások.
„Színes árnyalatok” – Itt a harmadik darabja egy kardigán, kabát vagy más ing, amely világosabb vagy sötétebb, mint az alap ing színe. Példa: Világoskék pólók + sötétkék kardigán + nadrág.
Farmer + szerkezet -Ha a farmer elfogadható az irodájában (ismerje meg az irodádat !! Erősen hajlok a sötét öblítő farmer felé, ha van), akkor egy olyan módszer, amelynek csiszoltabb megjelenése az, hogy sokkal strukturáltabb darabokkal járjon a ruhád többi részéhez. Példa: farmer + blézer + ropogós fehér blúz + hegyes lábú lakások vagy sarok.
MONOTONE – A leggyakrabban ezt látja a feketével, bár sok blogíró most bézs -et csinál – azonban ez egy igazán erős megjelenés lehet, mint valami, vagy, ha merész, piros. Példa: Szürke pulóver + szürke nadrág + ezüst nyaklánc.
„A felső alsó alsó” – Itt pontosan megegyezik a két darab, valamint az alsó rész egy teljesen más színű. Világoskék kardigán + megfelelő héj + fekete nadrág. (Ennek több kortárs verziója van a hosszabb / porcidrónán, a kivágott kagylókkal stb. – értsd meg az irodáját, mielőtt bármilyen típusú dolgot viselne!)

Olvasók, mi véleménye szerint az üzleti vállalkozások alsó határa (és ha léteznek)? Mi az a hátrányos helyzetű vállalkozás számára, mi is hátráltatja?
Részt veszünk az Amazon Services LLC Associates Programban, egy társult marketingprogramban, amelynek célja az, hogy eszközöket biztosítson számunkra az Amazon.com és a kapcsolt webhelyek összekapcsolásával.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *