Uncategorized

A 2019 -es edzés ruházati trendjei, hogy hozzáadják a gyűjteményedet

A 2019 -es edzés ruházati trendek, hogy felvegyék a gyűjteményét
2019.01.21., Alanic Global közzétette
Mindig dobhat egy régi pólót és atlétikai ruhát, amikor legközelebb az edzőterembe vagy a szabadban ütközik futáshoz vagy bármilyen más fizikai tevékenységhez. De sok ember úgy dönt, hogy fantasztikusnak néz ki és érzi magát edzés közben. Ez az edzési ruházat atlétikai tendenciájának szülte, amelyet kifejezetten az aktív egyének számára fejlesztettek ki -A péntek nem biztosítja. Ha a legjobban szeretné kinézni, miközben előrehalad a fitnesz céljaival, nézd meg a 2019 -es legforróbb edzési ruházati trendeket.
A semleges hangok felé mutató hajlam
2018 volt az intenzíven merész, fényes és vonzó színek és minták éve, de úgy tűnik, hogy ez a tendencia jelentősen elmozdult a jelen évben. A nagykereskedelmi fitneszruházat új tendenciája 2019 -ben semleges hangok. A legnépszerűbb versenyzők fekete és a fehérek, fehérek fehérek. Ez magában foglalja a fentről lefelé semleges színsémát, de nem feltétlenül egy monokromatikus megjelenést a fejtől a talpig. A divatos aktív egyének ezen a színek közül kettő vagy három kombinációját választják ruhájukban és cipőjükben. Például sok ember még mindig szereti a neontartály pólókat viselni, de fekete dzsekikkel, nadrággal és szürke cipővel látják őket, hogy kiegyensúlyozzák a szín poppish jellegét.

A sötétebb árnyalatokat csodálják
Bár a változás olyan színek felé halad, mint a fekete, a szürke és a fehér, de a hét minden napján lehetetlen ezeket a színeket viselni. A dolgok érdekes és izgalmas megőrzése érdekében az edzésszekrényben színes fröccsenés szükséges. Sok embert és trendrendezőt sokkal inkább a sötétebb árnyalatokra támaszkodnak, mint például a sötétkék vagy az erdőzöld. Ezek a színek félelmetesek a fekete, a szürke és a fehér kombinációjával, és ha helyesen illeszkednek, fantasztikus eredményeket ad. A sokkal kifinomultabb színséma ebben a szezonban van!
Forma-illesztő, zökkenőmentes atlétikai ruházat
A technológia nagy fejleményei segítették a tervezőket és a termelőket abban, hogy előkészítsék az innovatív mintákat és stílusokat tartalmazó tornaterem ruházatát. Az egyik tendencia, hogy nagy őrület lehet a fitneszruházatban, az úttörő zökkenőmentes technológia. A zökkenőmentes tornatermi ruházatot mindenki szereti, mert teljesen megszünteti ezeket a terjedelmes varrást, a ruhadarabok könnyűek és a test alakját képezik. Fantasztikus lehetőséget kínál a férfiak és a nők számára, hogy megmutassák az edzőterem minden kemény munkáját ezekben a ruhákban! A zökkenőmentes nagykereskedelmi fitnesz -ruházatot különféle színekben, nyomatokban és stílusokban fejlesztették ki, hogy vonzzák a divat szerelmeseit.

Annak érdekében, hogy az ügyfelek megfékezhessék, a trendek előtt kell maradnia. Vegye fel a kapcsolatot a neves nagykereskedelmi edzésgyártókkal, és adjon jelentős lendületet a termékkészletnek. Barátságos javaslat, amely segít pénzt megtakarítani – ömlesztett vásárlás!

Címkék:
nagykereskedelmi fitneszruházat
nagykereskedelmi edzésruhák
nagykereskedelmi edzésruházat
Nagykereskedelmi edzés ruházati gyártók
Nagykereskedelmi edzés ruházat USA

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

oldali URL

Címke

Név*

Email*

oldali URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *