category

Grafikus doboz- Kreatív minták + ajándék

Grafikus doboz- Kreatív minták
Üdv mindenkinek ! Kezdjük ezen a héten a Graphic Box megismerésével. Egy online üzlet, amelyet egy figyelemre méltó grafikus vezet. Salome, a Graphic Box vezető tervezője a természet illusztrálására összpontosít. Alkotásai és munkái, a virágok és gyümölcsök között megtalálhatók, amelyek különböző stílusokkal készültek. Választhat: kézzel rajzolt virágok, akvarell virágok, trópusi gyümölcsök és egy nagyon különleges Hawaii kollekció. Az ártartomány 10-20 $, és alkotásait mind kereskedelmi, mind személyes használatra hozzák létre.
A grafikus doboz a frissesség korlátlan forrása. Szinte érzékelheti a trópusi virágok illatát, és csodálkozni fog a létrehozásukhoz használt színek miatt. Vegyük például a Seamless Tropical Flowers nevű csomagot, a harmadik kötetét.

Ezt a 6 trópusi vektorot csak 9 dollárért kaphatja meg. A készlet tartalmazza:
-6 Illustrator EPS (10) Vektoradatok vektormintával -6 JPEG zökkenőmentes trópusi minták (300dpi) -1illustrator EPS (10) vektoradatok grafikus elemekkel (virágok, levelek, ananász, szavak) -1 PNG grafikus elemek (virágok, levelek, levelek, levelek, levelek, levelek, levelek, levelek, levelek, levelek, levelek, levelek , ananász, szavak) (300dpi) átlátszó háttérrel
Ez nem minden, amint azt fentebb mondtam, ez a harmadik csomag létrehozása, de itt és itt megnézheti az előző két köteget.

Ezenkívül a Graphic Box abszolút ingyenes vektorcsomagot használ. Találd ki, mi a téma? Színekkel és virágmintákkal teli esküvő. Nézze meg a hét ingyenes javát, és ne feledje: az óra ketyeg, letöltheti az ingyenes vasárnapig. A készlet tartalmazza: 9 Illustrator EPS (10) Vektoradatok 9 JPEG Data (300DPI). Tegyünk szórakozást, és tervezzünk egy virágos esküvőt csak kreatív minták felhasználásával.

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *