Uncategorized

5. Alternatívák a klasszikus fehér munka póló

Megosztás

Csipog

Pin

Reddit

Zseb

Ez a bejegyzés tartalmazhat affiliate linkeket. Lásd az adatvédelmi irányelveinket.

Amikor a női munka ing, a berendezés és a személyre szabott fehér gomb lefelé ismert, hogy az óra néhány nagyobb futásteljesítmény. Mivel semleges vágott, ez teszi öltözködés az irodában olyan egyszerű, mint megragad, és menj. Mi vonzódik az alapokat a végtelen keverheted értéket, de ez is könnyen elakad egységesen rut így.

Az igazság az, hogy rengeteg apró eltérések ugyanolyan könnyű és cserélhető, mint a mi kipróbált és igaz go-to. A probléma az, néha, mi csak túl elfoglalt, vagy beragadt a módját, hogy észre a hihetetlen alternatívákat. aki azt akarja, hogy aggasztó, hogy mit vegyek fel, hogy a munka, ha már végre haza a nap, vagy élvezi a jól megérdemelt hétvége?

A kis elmozdulás frissítése a munkaruházat lehet nagy előnye, mégis. talán egy egyszerű szekrény változás lehet csak a hét közepén pick-me-up van szüksége. Vagy talán egy kicsit a figyelmet kitűnhet, hogy az új helyzetben jól jöhet. Azért vagyunk itt, hogy egy maroknyi lehetőséget kínálnak ugyanolyan könnyedén, mint a megbízható fehér művet póló – csak egy kis csavar segítségével süt a pihenőben és azon túl.

Női munka ingek: 5 We Love

A puplin ing

Csíkos ráncolt Popover ing, $ 23.99, GAP

Ha minimalizálja vagy megszünteti a gomb első teljesen, a puplin frissített alternatívája a sziluett van szokva. keresni egy mandarin gallérral, pin-felhúzott előke elülső vagy egyéb részleteket, hogy segít megkülönböztetni a T-shirt az Ön hagyományos változat.

a Tunika

Donna Karan hosszú ujjú tunika, $ 47.25 (az eladó), Last Call

Játssz az arányokat a munka öltözék által összeállt egy vékony nadrágos egy kicsit hosszabb a tetején. Tunikák hez egy kicsit sokkal nagyobb kényelmet, az azonos mennyiségű lengyel.

A Wrap Front Top

Gombos Front karing pakolás csíkos felső, 13 $, Shein

Wrap sziluettek lehet egy félelmetes módon változtatni fel a formája nagyon elegáns módon. párosítása ceruza szoknya vagy vékony vágott nadrág.

A Kocka fehérnemű Top

Bell ujjú csíkos inget, $ 34.65 (az eladó), Last Call

A természetes nyári alternatíva, hűvös vászon felső és ez kocka iteráció egy ultra-modern alternatíva mindazoknak gomb.

A T-shirt ruha

1901 tie Derék Shirtdress, $ 71,04, Nordstrom

Csak nem lehet lemondani a gombot fel, igaz? Ez jó, ez illik a számlát. bővítse ki bilincsben és galléros szerelem le a szegély egy ugyancsak klasszikus póló ruha. Úgy tűnik, mint egy nem-agy, de nem is ez a szekrényben már, ugye?

Kérjük, ezt a mezőt hagyja emptyGet költségvetési Fashionista a postaládájába!
E-mail *

Ellenőrizze az Inbox vagy a Spam mappát az előfizetés megerősítéséhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *